Cautare

744 de rezultate pentru "sergiu nicolaescu" (2.56 secunde)
Tinerii penelisti au avut si ieri, 26 august a.c., de invatat, de data aceasta de la ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Bruber.
Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca la Secretariatul acestui for legislativ a fost depusa in cursul diminetii o solicitare semnata de 154 de deputati privind convocarea sesiunii extraordinare a Camerei pentru astazi.
In cursul zilei de ieri, 14 septembrie a.c., reprezentantii Prefecturii Constanta, prefectul Danut Culetu si subprefectul Adrian Nicolaescu, impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, au vizitat localitatile afectate in urma inundatiilor din aceasta vara, pentru a verifica stadiul in care se afla reconstructia caselor distruse.
Purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu, a declarat ca sedinta CNC al Aliantei de ieri-dimineata s-a axat exclusiv pe modul in care poate fi majorat bugetul Educatiei.
In sedinta CNC al Coalitiei urmeaza sa se faca o comparatie intre textul Comisiei de la Venetia si proiectul de lege, urmand sa se ajunga la o solutie, a precizat purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu.
Termen-limita - 1 februarie La randul sau, purtatorul de cuvant al Aliantei D.A., Eugen Nicolaescu, a precizat ca "la propunerea celor doi copresedinti s-a luat in discutie modul in care acest proiect de lege a iesit din Parlament si cum este intors acum la Parlament".
Conducerea liberala a decis ieri ca ministrii Cabinetului Tariceanu sa raspunda in Parlament criticilor din motiunea de cenzura a PSD, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, la finalul sedintei Comitetului Executiv al formatiunii.
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca PD ca este la fel de necinstit si imoral ca si Traian Basescu, votand impotriva unei legi pe care o sustinuse initial.
Utilizarea personificata a "Coalitiei celor 322" a fost poate si unul dintre motivele pentru care ministrul liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a spus ieri ca Basescu sufera de mai multe boli psihice. ... Nicolaescu:
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, colectioneaza toate panglicile pe care le taie atunci cand participa la inaugurarea institutiilor din sistemul sanitar.
Colegul liberalului Melescanu, Nicolaescu a afirmat, nici mai mult nici mai putin, ca Basescu l-a amenintat telefonic pe ministrul Justitiei. ... Ca un raspuns la scrisoarea de la Cotroceni, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a afirmat, in cadrul unui interviu:
Deputatul liberal Eugen Nicolaescu crede ca proiectul de revizuire a Constitutiei propus de Guvern este "o smecherie ieftina", prin care se dubleaza initiative deja existente si care ii pune pe parlamentari in pozitia de a "lua de bun" textul Executivului.
Eugen Nicolaescu (PNL): ... Viceliderul deputatilor PNL Eugen Nicolaescu a sustinut, marti, in plen, ca raportul Comisiei juridice in cazul Dan Pasat este o smecherie si a anuntat ca opozitia se va abtine la votul privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului democrat-liberal.
Lideri ai USL, Eugen Nicolaescu (PNL) si Ilie Sarbu (PSD) acuza faptul ca in comisiile de buget-finante in care s-au aprobat numirile in CSA si Curtea de Conturi s-a lucrat in conditii in care nu a existat cvorum.
Nicolaescu: Initierea suspendarii, in stand-by Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca initierea suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu era conditionata de refuzul sefului statului de a-l investi pe Puiu Hasotti, acum actiunea ramanand in stand-by.
Nicolaescu:
De aceeasi parere este si Catalin Nicolaescu, directorul economic al unei firme din domeniu. ... ßi asta deoarece in Romania "nu exista un cadru legal coerent", sustine Catalin Nicolaescu.
Ion Nicolaescu, inspectorul-sef al ITM, spune ca problemele sunt create atunci cand administratorii firmelor-fantoma isi declara un sediu social la care nu pot fi gasiti. ... Patronii incearca sa evite controalele pe care le initiem in fiecare luna", a declarat Nicolaescu.
Cu guvernatorul regiunii Silistra am hotarat sa ne axam pe dezvoltarea turismului, incercand sa punem in evidenta in special turismul cultural", a declarat subprefectul judetului Constanta, Adrian Nicolaescu.
google-analytics.com