Cautare

744 de rezultate pentru "sergiu nicolaescu" (5.25 secunde)
"Pâna acum, au depus solicitari pentru plata directa 26.129 de fermieri (cam 50%), din cei aproximativ 52.000 programati, pentru o suprafata de 118.000 de hectare", a afirmat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, care a precizat ca nici macar marii fermieri nu s-au înghesuit sa depuna solicitarile - au facut-o doar 128 din 527 de persoane.
Capii afacerii sunt personaje controversate, implicate in businessuri cu Sergiu Bahaian. ... Bartic - partener cu Sergiu Bahaian Cel mai vizibil dintre cei implicati in aceasta afacere a fost Maricel Bartic.
Un anotimp intarziat Radu Sergiu Ruba s-a nascut la Ardud in judetul Satu Mare in anul 1954. ... Autor de mai multe volume de proza si de poezie, Radu Sergiu Ruba este prezent la Editura Humanitas cu volumul de povestiri O vara ce nu mai apune.
Artistul este nimeni altul decat Sergiu Istrati aka. ... Vreau sa le multumesc lui Sergiu Istrati si Ivan Caragia pentru aceasta colaborare minunata.
Magda Marincovici) O interventie de microneurochirurgie la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri a fost efecutata, intr-un spital privat, de o echipa interdisciplinara (ATI, neurochirurgie), coordonata de medicul Sergiu Stoica.
El este urmat in top de Eugen Nicolaescu (1.028 secunde) si Mircea Geoana (726 secunde), dar si de:
Reamintim ca acum trei ani, intr-un interviu acordat Inpolitics, regretatul Sergiu Nicolaescu facea o alta dezvaluire in premiera, niciodata contrazisa de cineva, aceea ca, in tinerete, fusese coleg de scoala de ofiteri cu tatal lui Basescu, iar acesta se numara nu printre tinerii interesati realmente de o cariera militara, ci printre politrucii trimisi de partid la scoala dintre muncitori, cei mai multi cu doar patru clase la baza.
Un alt motiv este ca pesedistii refuza sa sprijine scoaterea in fata a unor figuri pe care Iliescu le-ar vrea in prim plan, dar si recenta decizie de debarcare a lui Sergiu Nicolaescu de la sefia comisiei de cultura a Senatului, pe motiv de jocuri oculte favorabile puterii.
in colegiul 10 candideaza Eugen Nicolaescu, liderul filialei municipale a PNL, care "vine" din Calarasi. ... De la PSD iarasi, cu siguranta, nu va mai candida titularul din colegiul 1, Sergiu Nicolaescu.
Facea Nicolaescu un film de vitejie si era cel mai tare film pe care l-a vazut toata lumea. Pentru ca era singurul film pe care l-a vazut toata lumea.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca liberalii vor respecta protocolul Aliantei D.A., care interzice trecerea membrilor de la PNL la PD si viceversa, precum si ca nu vor avea relatii de colaborare cu Initiativa 2003.
Potrivit purtatorului de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, principala modificare vizata este legata de schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, prin aceeasi procedura care se aplica atunci cand acesta este ales in aceasta calitate.
Liderul grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a incercat ieri, intr-un mod cu totul neinspirat, sa acopere nemultumirile unora dintre parlamentarii PNL cu privire la noile formulare de declaratii de avere pentru demnitari, elaborate de Guvernul Tariceanu.
Guvernul va prezenta pentru prima data un raport de activitate in fata Delegatiei Permanente (DP) a PNL, a anuntat marti seara purtatorul de cuvant al partidului, Eugen Nicolaescu, dupa sedinta Biroului Permanent Central (BPC) al partidului.
Legat de declaratiile recente ale presedintelui-director general al televiziunii publice, Valentin Nicolau, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, considera ca acesta isi demonstreaza aservirea fata de PSD.
Liderul Grupului Parlamentar PNL al Camerei, Eugen Nicolaescu, a prezentat ieri propunerea legislativa privind Legea lustratiei. Eugen Nicolaescu a declarat ca cei patru initiatori liberali au dorit “ca aceasta propunere legislativa sa fie dezbatuta serios inainte de a fi depusa“.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca cele doua partide din Alianta sunt hotarate ca sesiunea parlamentara din toamna sa se desfasoare dupa noi reglementari.
Liderul grupului PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, a precizat ca solicitarea este semnata de doi liberali, doi democrati si un conservator. Potrivit declaratiilor lui Nicolaescu, Regulamentul Camerei prevede ca pentru convocarea Biroului Permanent este nevoie de solicitarea a patru dintre cei 13 membri.
Directorul Spitalului Clinic de Urgenta Galati, Dumitru Cristea, a tinut sa comenteze in mod public pachetul de legi pe care ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea sa-l promoveze.
Intentionam sa marim bugetul Ministerului Educatiei la limitele europene, respectiv in jur de 6% din PIBa€œ, a explicat purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto).
google-analytics.com