Cautare

760 de rezultate pentru "sebastian" (6.20 secunde)
Ministrii Finantelor si Educatiei, Sebastian Vladescu si Mihail Hardau, au anuntat, in aplauzele parlamentarilor, de la tribuna Parlamentului, ca Guvernul a decis sa accepte un amendament la bugetul de stat pe 2007 potrivit caruia se vor transfera 420 de milioane de lei de la investitii in Educatie la salariile profesorilor.
Ministrul Finantelor, liberalul Sebastian Vladescu, a declarat sambata, la Buzau, ca, "din punct de vedere bugetar, nu exista alegeri anticipate in 2007". Sebastian Vladescu a precizat ca niciun partid din coalitie nu a solicitat suplimentarea bugetului pe anul viitor in vederea organizarii de alegeri anticipate.
In fine, un alt eveniment ce merita sa fie trecut in revista, este si vizita facuta ieri, la Galati, de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
Despre acest subiect a vorbit la Galati si ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu. ... De aici trebuie sa plecam in UE”, a spus Sebastian Vladescu.
Pentru clarificarea aspectelor sesizate in petitii, comisia a audiat 41 de petitionari, printre acestia aflandu-se ziaristul Sorin Rosca Stanescu si ministrii László Borbely, Sebastian Vladescu si Tudor Chiuariu.
Sebastian Vladescu dezminte informatiile aparute in presa potrivit carora ar fi criticat efectele majorarii pensiilor asupra bugetului.
Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a acuzat, marti, MEF ti ANAF ca au emis, luni, un ordin prin care mai multe zeci de conducatori de Directii Financiare, de la Vama ti Garda Financiara, au fost mutati in alte judete, din motive politice, in contextul campaniei electorale.
Adrian Tibu, fost purtator de cuvant al Ministerului Agriculturii in mandatul lui Gheorghe Flutur, jurnalistul Traian Ungureanu, fostul ziarist Carol Sebastian. Potrivit unor surse democrat-liberale, la elaborarea strategiei electorale a contribuit si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Intr-o intalnire avuta ieri-dimineata, inaintea sedintei Consiliului National Executiv, s-a operat o schimbare - Magor Csibi a "urcat" pe un loc considerat, la limita, eligibil, anume pozitia a opta, in locul lui Adrian Cioroianu.Si democrat-liberalii s-au renunit ieri in sedinta Colegiului Director, pentru a valida lista candidatilor pentru europarlamentare, dupa ce, duminica seara, Comisia care analizeaza CV-urile a stabilit ca pe lista sa figureze si Sebastian Bodu.Liderii democrat-liberali au decis ca prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan sa deschida lista pentru PE, locul al doilea urmand sa fie ocupat de fostul ministru al justitiei, Monica Macovei, a declarat presedintele PD-L, Emil Boc.Pe locurile urmatoare se afla consilierul prezidential Cristian Preda si actualul europarlamentar Marian Jean Marinescu.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu este de parere ca cine va castiga alegerile prezidentiale va fi tentat sa dizolve Parlamentul, deoarece ar dori sa foloseasca in beneficiul sau avantajul de a fi castigat Presedintia pentru a avea o majoritate in Legislativ.
Ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, se pronunta impotriva majorarii cu 100 de lei a punctului de pensie si cu scaderea CAS, propuse miercuri de comisiile parlamentare si ameninta aproape direct cu demisia.
Consilierul prezidentialul Sebastian Lazaroiu crede ca Geoana are cele mai mari sanse acum la sefia PSD, din cauza fricii de schimbare, si ca lui Traian Basescu nu trebuie sa-i fie indiferent cine va castiga functia de presedinte al PSD.
Andrei Gheorghe, fost consilier al ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, a declarat in presa centrala ca Vladescu "nu intelege deloc ceea ce inseamna comunicare", precizand ca incetarea colaborarii a fost determinata de faptul ca au existat "asteptari diferite unul de la celalalt".
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca Victor Ponta este un lider promitator si cu mai multa substanta in comparatie cu Crin Antonescu, argumentand ca liderul PNL, desi este un produs politic atractiv, este perisabil si nu are suflul sa ajunga pana in 2014.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu arunca vorbe viclene la adresa PSD. ... PSD nu a avut competitor din 1992", a explicat Sebastian Lazaroiu, comentand aparitia UNPR, noua formatiune de centru-stanga pe care actualii parlamentari independenti o pregatesc in aceasta perioada.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii "avertizeaza" pe democrat-liberali ca exista posibilitatea ca Teo Trandafir sa paraseasca partidul pentru conservatori. ... Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu afirma, intr-o postare pe blogary.ro, ca Trandafir se gandeste deja sa plece la PC fiind asiduu curtata de Dan Voiculescu si Cristian Popescu Piedone.
Este interesant, de altfel, ca Sebastian Lazaroiu, consilierul politic al presedintelui Traian Basescu, a spus intr-un interviu (publicat pe Madame Blogary) ca nu mai crede in sistemul politic bipartid si ca atare nu mai poate pleda cu aceeasi tarie pentru votul majoritar.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu apreciaza ca economia Romaniei nu s-a relansat si ca prognozele arata cel mult o crestere de 0,8% sau chiar zero.
'Am citit ieri doua afirmatii din partea dlui Sebastian Lazaroiu. ... Spunea acelasi Sebastian Lazaroiu: "Daca solutia este declarata neconstitutionala, atunci avem solutia a doua, care este o solutie, dar mai proasta:
Din cele peste 60 de amendamente depuse, nici unul care modifica pe fond legile nu a fost acceptat, in urma unor discutii purtate sambata de Emil Boc, Sebastian Vladescu si Mihai Seitan.
google-analytics.com