Cautare

760 de rezultate pentru "sebastian" (3.47 secunde)
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Astfel, in ianuarie 2007, Tariceanu l-a eliberat din functie pe presedintele ANAF, Sebastian Bodu (PD), care criticase in repetate randuri unele masuri ale Guvernului.
moartea promisiunilor nerealiste, schimbarea contextului de comunicare si nevoia unei noi ordini institutionale, afirma consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu. Puteti citi in continuare opiniile reputatului analistul politic asa cum sunt reproduse in Q Magazine.
Sebastian Lazaroiu, eliberat din funcția de consilier de presedintele Basescu Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a fost eliberat din functie, incepand de luni, potrivit unui decret semnat, vineri, de presedintele Traian Basescu.
Prefectul judetului Covasna, Sebastian Cucu, care a avut o intrevedere separata cu ambasadorul SUA, a declarat ca in cadrul discutiei s-au abordat diverse probleme, legate inclusiv de dezvoltarea locala, educatie si relatii interetnice, iar in priveste problemele ridicate de reprezentatii autoritatilor locale si ai comunitatii maghiare, i-a explicat diplomatului american ca toate masurile au fost luate in mod legal, pe baza legii si a deciziilor instantelor judecatoresti, prin urmare nu poate fi acuzat de exces de putere.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, i-a solicitat presedintelui ANAF, Sebastian Bodu, sa efectueze un control financiar- fiscal la Compania Nationala Loteria Romana.
Romania nu va fi capabila sa absoarba decat jumatate din fondurile pe care le va primi in 2007 din partea Uniunii Europene, a declarat, vineri, Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Desi mai sunt doar cateva zile pana cand vom afla cum va sta viitoarul nostru in ceea ce priveste regimul fiscal gandit de noul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, partidele aflate la putere nu au reusit inca sa ajunga la un consens in aceasta privinta.
Din comisia comuna PNL-PD, amintita de Nicolaescu, fac parte Sebastian Vladescu, Eugen Nicolaescu, Gheorghe Pogea si Adriean Videanu, cei patru urmand sa analizeze posibilitatile de majorare a bugetului alocat Ministerului Educatiei.
Senatorii si deputatii au reluat ieri discutiile pe marginea proiectului de buget pe 2006, insa nu au reusit sa ajunga prea departe cu dezbaterile, intrucat plecarea ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, la sedinta CSAT a determinat suspendarea lucrarilor.
Discutiile pe proiectul de buget pe 2006 au fost marcate de replici acide intre ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu (foto), si liderul PRM, Gheorghe Funar.
Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice, a declarat ieri in fata Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor din Senat ca Guvernul Romaniei nu a intentionat in nici un moment privatizarea Loteriei Romane.
FARCAS) Pe 17 iulie 2013 a fost dat publicitatii interviul pe care Sebastian Haley, din partea firmei GamesBeat, l-a luat lui Nick Pope, cel care a condus intre 1991 si 1994 Secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la Ministerul Apararii al Regatului Unit, secretariat responsabil cu semnalarile OZN.
Imi face o deosebita placere sa propun incheierea unui Protocol de cooperare intre MAE si LSRS in acest scop”.  Sebastian Burduja, membru fondator si Presedinte de Onoare al Ligii Studentilor Romani din Strainatate, a afirmat: O spunem raspicat inca de la lansarea Ligii noastre:
Fata de afirmatiile presedintelui nu au intarziat sa apara si luarile de pozitie ale PNL, acelasi PNL care ieri a luat in discutie si votul dat in cadrul CSAT de ministrii Razvan Ungureanu si Sebastian Vladescu.
Mircea Man, Ioan Oltean, Marian Jean Marinescu si Cosmin Popp (portar), presedintele ANAF, Sebastian Bodu. ... ßi cum meciul nu a fost doar o gluma, liderul ANAF, Sebastian Bodu, s-a accidentat in timpul primei reprize, ajungand, in cele din urma, la spital, unde a fost diagnosticat cu ruptura de ligamente.
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Cu toate acestea, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu este optimist in privinta adoptarii bugetului de catre Parlament. "Sunt convins ca aceasta coalitie va avea capacitatea sa treaca proiectul de buget prin Parlament", a afirmat Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice.
google-analytics.com