Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (2.78 secunde)
Concomitent, Iliescu a tinut sa asigure pe toata lumea ca nu a fost vorba de nici un infarct iar starea sa de sanatate este buna - anunt care, in opinia sa, ii va "dezamagi” pe unii.
Plecand de la asta, al doilea obiectiv la fel de important, sa finantam actiunile din programul nostru de guvernare - transporturi, infrastructura, educatie, sanatate, agricultura, cultura, toate actiunile pe care le-am prezentat in campanie, obiectivele noastre care au fost legitimate prin vot.
organizeaza si conduce contabilitatea decontarilor cu privire la asigurarile sociale, fondul de somaj, asigurari de sanatate, impozitul pe salarii; ... intocmeste lunar raportarile privind asigurarile de sanatate, contributia la fondul de somaj, CAS, precum si alte raportari conform legii;
“Daca Ion Iliescu nu vine, acest fapt tine strict de problemele de sanatate pe care le-a avut“. Medicul personal al lui Ion Iliescu, senatorul Sorin Oprescu, a infirmat insa orice zvon conform caruia absenta fostului sef al statului s-ar datora unei proaste stari de sanatate.
El a adaugat ca il preocupa, in egala masura, ca si pe Basescu, „faptul ca sistemul de sanatate este ineficient“ si „ca trebuie facuta o reforma profunda a sistemului de sanatate“.
Da, criza din sanatate se adanceste - a afirmat Cinteza.
educatie, sanatate, admnistratie publica, etc. ... Introducerea sistemului de deduceri pentru asigurari private de sanatate, educatie, gradinita, asigurarea locuintei, reabilitare termica etc.
Vor fi multe comentarii fata de modul in care cei de sus vad anumite lucruri legate de sanatate. ... Se doreste ca prin aceste legi sistemul romanesc de sanatate sa fie adaptat la cel european", a declarat doctorul Cristea.
Potrivit acestuia, pentru functia de prefect erau vizati mai multi lideri ai PD Cluj, printre care deputatul Daniel Buda, directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Cluj, Mircea Morosan, primarul municipiului Turda, Tudor Stefanie, directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Cluj, Florin Stamatian, si, ultimul pe lista, consilierul local Alin Tise.
158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate. ... impozite pe sosurile care ne excita pofta de mancare si pe doctoriile care ne dau sanatate;
Deputatul PSD Valeriu Zgonea a anuntat inca de vineri ca obiectul negocierii va consta, in ce priveste PSD, intr-o serie de chestiuni legate de politicile sociale si de anumite abordari in ce priveste domeniile çnvatamânt, Sanatate si Munca, ce nu sunt in concordanta cu ceea ce asteapta PSD de la bugetul pe 2006.
PSD considera, de asemenea, ca Guvernul "a aruncat in haos" sistemul de sanatate publica si afirma ca va respinge orice fel de tentativa de privatizare a sistemului de sanatate "menita sa-l transfere in mainile clientelei politice a partidelor de la putere".
Potrivit celor mai recente statistici, una din patru persoane sufera, in Romania, de cel puțin o boala cronica sau de o problema de sanatate de lunga durata.
Acesta a anuntat deja ca social-democratii vor contesta pachetul legislativ privind reforma in sanatate, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, la Curtea Constitutionala.
- Asigurarea de sanatate se poate incheia DOAR pentru persoanele care pot dovedi prin CARTEA DE IDENTITATE ca au DOMICILIUL sau RESEDINTA in ROMANIA - Pentru persoanele care nu se incadreaza in cele mentionate mai sus, NU SE POATE INCHEIA ASIGURARE DE SANATATE.
Prima intalnire in orasul muzicii clasice Ce doi s-au vazut pentru prima data la Viena, in anul 1873, unde Eminescu era student, iar Veronica venise sa-si trateze o problema de sanatate.
"Executarea silita ii sperie pe farmacistii din PFR" Acesta a mai spus ca "farmacistii proprietari de farmacii" risca sa dea faliment din cauza ca in mai multe judete Casele de asigurari de sanatate nu le-au platit acestora datoriile incepand cu 30 iunie 2005:
Ion Solcanu a declarat ca starea de sanatate ii permite acest lucru. ... Senatorul Ion Solcanu a mai avut probleme de sanatate si in urma cu noua ani, dupa scindarea PDSR, cand a parasit pentru scurta vreme sefia organizatiei, acuzand aceleasi probleme cardiace.
Reprezentantii de la Protectia Consumatorului au precizat ca impreuna cu echipe de inspectori ai Directiei Sanitar-Veterinare, dar si ai Directiei de Sanatate Publica verifica permanent zonele afectate de inundatii.
A inceput vaccinarea populatiei Directia de Sanatate Publica Gorj a intervenit la Rosia de Amaradia prin mai multi medici de familie pentru vaccinarea populatiei sinistrate.
google-analytics.com