Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (8.11 secunde)
De la lansarea "reformei Nicolaescu" in Sanatate am asistat la o polemica foarte dura intre sustinatorii acestei reforme si adversarii ei.
Nu spun ca orasenii stau bine la capitolul sanatate, dar, fata de cei din comunitatile rurale izolate, diferenta este evidenta.
Chiar si cei mai pesimisti dintre noi pot spera macar ca poate noul an le va aduce sanatate. ... Numai ca si pentru sanatate buzunarele goale nu fac minuni.
Zicea domnul ministru al sanatatii noastre Eugen Nicolaescu ca, de pe la inceputul acestu an, ar fi trebuit dotati cu laptopuri toti medicii de familie, printr-o binevenita actiune prevazuta sa se deruleze prin Autoritatea de Sanatate Publica.
Protest masiv al angajatilor din sanatate, in Bucuresti.Medicii si ceilalti angajati din Sanatate s-au adunat din toata tara, in cadrul unui protest, la Bucuresti.
Si, sa nu uitam, deputatul Mircea Iustian este medic, dar acest aspect nu inseamna ca l-a facut sa tresalte in Parlament cu vreo interpelare sau initiativa legislativa care sa vizeze sistemul de Sanatate.
Conducerea Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor a aprobat ieri cererea fostului vicepresedinte al Camerei Corneliu Ciontu de a fi repartizat la Comisia pentru Sanatate si Familie.
Prefectul a cerut directorilor de la Directia de Sanatate Publica, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Directia Drumurilor Nationale sa prezinte situatia din judet, respectiv dotarile in cazul unei stari de urgenta.
In legislatura trecuta am vorbit de la acest microfon de mai multe ori despre boala sistemului de sanatate. ... (...) Nu cred ca dac-ai fost contabil oriunde, de la CAP pana oriunde, intr-un minister, trebuie obligatoriu sa te pricepi la Sanatate.
De mentionat ca, in deschiderea conferintei de presa, deputatul Corneliu Dida a prezentat doua dintre ultimele subiecte discutate in Comisia de Sanatate din cadrul Parlamentului, respectiv alte teme legate tot de sistemul sanitar.
Proiectul a fost si in atentia Comisiei de sanatate a Senatului. ... Ca atare, Comisia de sanatate va lua in discutie astazi posibilitatea amanarii cu doua saptamani a proiectului de lege.
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
Seful statului i-a cerut premierului sa faca echipa cu el si nu cu cercuri din afara Guvernului, in combaterea coruptiei din sanatate, vami, domeniul energetic si cel petrolier.
Migrarea fortei de munca de inalta calificare si a oamenilor cu pregatire superioara, din educatie, sanatate, cercetare, complica procesul necesar si obligatoriu de reducere a decalajelor de dezvoltare, care sunt un dat istoric, dintre estul si vestul continentului.
• Reformarea statului inseamna si reformarea sistemului de sanatate. ... Cine a sustinut descentralizarea si restructurarea sistemului de sanatate. Nimeni nu vrea sa spuna la TV adevarurile.
Se impune reorganizarea sistemului de sanatate din judetul Gorj? ... Se impune reorganizarea sectorului de sanatate, dar nu potrivit reformei pe care o promoveaza Ministerul Sanatatii.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat intr-o conferinta de presa, ca USL va depune doua motiuni simple in Parlament, una referitoare la situatia din sanatate si cealalta - pe agricultura.
in 2002, Coica a obtinut confirmarea de medic specialist si de medicina generala, iar in 2004 a absolvit cursurile de ecografie (la UMF Timisoara) si de management sanitar (la Centrul de Sanatate Sibiu).
Presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a dat ieri de inteles ca parlamentarii democrati ar putea vota o motiune simpla a PSD referitoare la criza din sanatate.
Marian Sorin Paveliu, deputat PNL de Gorj, presedintele Comisiei de Sanatate Publica din PNL - administrator la societatea privata de asigurari de sanatate ASIMED SA (mandatul expirind pe 7 aprilie 2005);
google-analytics.com