Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (3.64 secunde)
FARCAS) - Continuare - Un fel de a reinventa roata Faptul ca, pe masura trecerii timpului, fiecare grup nou reinventeaza roata, folosind un mod propriu de indexare, face imposibila reunirea datelor colectate, daca nu chiar schimbul de informatii.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Ziua internationala a romilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii aprilie, mai precis in data de 8 aprilie.
Ziua Internationala a Romilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii aprilie, mai precis in data de 8 aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat nastere la Londra in 1971, la primul congres international al romilor.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
Mesterii populari Mathe Denes si Carolina Mathe participa la Targul lui Ciresar oganizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu ceramica de Corund binecunoscuta publiului. Am venit la Targul lui Ciresar cu obiecte de ceramica de Corund: vaze, untiere, ulcioare, boluri, castroane de mici si mari dimensiuni.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... Numai ca sint cam multi cei care l-au invatat si daca ii asculta pe toti, ca altfel se supara, ies o suta de Basesti intr-unul singur. ... ca Basescu e capos rau de tot.
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... Numai ca sint cam multi cei care l-au invatat si daca ii asculta pe toti, ca altfel se supara, ies o suta de Basesti intr-unul singur. ... ca Basescu e capos rau de tot.
S-a intors roata. Liberalii au inteles ca cel mai bine ar fi ca, in situatia data, trebuie sa actioneze si sa se lepede de "elementele negative".
Entuziasmul popular care ar fi trebuit sa explodeze la vestea ca nimic nu mai sta in calea aderarii Romaniei la UE nu se prea simte. ... Chiar daca ministrii ne promit, intr-un timp istoriceste scurt, sute de kilometri de autostrazi sau miliarde si miliarde de investitii straine.
La data de 10 ianuarie 2011, in jurul orei 22:45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie, in urma unei sesizari la SNUAU 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane forteaza porbagajul unui autoturism marca Dacia Logan, au depistat pe str.Turda, sector 1, intr-o parcare, trei indivizi care stateau intr-un autoturism marca Dacia 1310.
O tanara de 25 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa de a fost lovita de roata unui microbuz de persoane desprinsa in mers, in Telesti, Gorj.
Hotii ar face orice altceva in afara de a-si castiga existenta in mod corect.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Acest transfer de actiuni se va realiza in cursul anului 2005, dupa ce va fi emisa o Hotarare de Guvern in acest sens, a precizat directorul Administratiei Porturilor Maritime Constanta.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Una dintre conditiile impuse de Uniunea Europeana privind aderarea este pregatirea unor persoane capabile care sa ocupe statutul de functionar public.
Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, Enel Distributie Dobrogea, Unitatea Teritoriala Retea Constanta, anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in timpul lucrarilor in orasul Ovidiu si localitatea Valu lui Traian.
Mai cu experienta, mai necopti sau care au trecut, pur si simplu, prin activitatea parlamentara, de exemplu, ca gasca prin apa. Sau mai exista politicieni care, de-a lungul luptelor politice si nu numai, au avut abilitatea de a-si drege imaginea pe care unii sau altii le-au sifonat-o.
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
google-analytics.com