Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (2.82 secunde)
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Sunt persoane care, odata ajunse in anumite functii, simt brusc o nevoie acuta de recuperare a studiilor pierdute in vremea tineretii prea rebele. ... Adica, gandesc ei, pozitia de ales local sau nu numai, ii obliga la mai mult.
Ion Vladoi, candidatul PNL la functia de primar al orasului Murfatlar, si-a prezentat, in urma cu cateva zile echipa pe care partidul o propune pentru Consiliul Local. Totodata, Ion Vladoi a invitat cetatenii la o dezbatere pe tema programului administratiei locale 2008-2012.
Nicolae Crivineanu (foto), fostul primar al orasului Murfatlar (fostul Basarabi), va intra din nou pe usa din fata a primariei pe care a pierdut-o “din mana” la alegerile de anul trecut.
Adica Basarabi. ... Traian Basescu) la inmormantarea lu‘ ta-su. ... el e la Bucuresti, eu sunt aici. ... El a stat sapte ani in Basarabi. Apoi s-a dus la Iasi. Tatal sau era in Armata, la tancuri, iar doamna Basescu, mama, era croitoreasa, lucra la un atelier, tin minte.
Modul in care inteleg institutiile financiare sa recupereze debitele restante de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Vin Viticola si pentru Pomicultura Murfatlar, aflata in procedura de executare silita, nu respecta in totalitate prevederile legale.
Echipa de interventie din cadrul IJJ Constanta a retinut, in apropierea podului rutier Poarta Alba, patru persoane care transportau peste 600 de kilograme de struguri de la Ferma nr. ... Cei patru se deplasau cu o Dacie papuc, care apartinea de asemenea societatii.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana va modifica si modul de tarifare pe canalele navigabile autohtone, a precizat ieri in cadrul unei conferinte de presa Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile.
Preturile de doua sau chiar de trei ori mai mari practicate de florariile constantene in zilele de 1 si 8 martie si care i-au adus la sapa de lemn pe barbatii galanti au starnit si atentia Garzii Financiare.
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Un adevar uitat de politicieni: cine ridica sabia, de sabie va pieri (Autor:
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD.
Imnul de campanie al PD-L, "Ei cu ei. Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy. ... Tine cu tine", melodia este inceputa de Copilul de Aur, care canta "Sunt ei cu eiiii, noi cu vooooi".
Roata se mai invarte in viata... ... Atacul presedintelui Traian Basescu de la TVR la adresa "stelelor PDL" s-a lasat cu deranj mare in partid. Cel vizat in principal de criticile prezidentiale, secretarul general Vasile Blaga s-a ferit cat a putut ieri de jurnalisti si de camerele de luat vederi.
Campania promotionala se adreseaza tuturor persoanelor prezente la targ, care intentioneaza sa cumpere un apartament in cadrul unuia dintre ansamblurile imobiliare ale dezvoltatorului.
Amenajari peisagistice inedite si locuri de joaca spectaculoase. Asa arata o prima zona din parcul Oraselul Copiilor, inaugurat duminica de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
daniilgaucan.wordpress.com / De Actualitate O familie a plecat intr-o excursie in Anglia pentru a cumpara ceva dintr-un frumos magazin de antichitati, pentru celebrarea celei de a 25-a aniversari de la casatorie.
Mesterii populari, sotii Mathe Margit si Attila Mathe participa in acest week-end la Targul mestesugarilor oganizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu ceramica de Corund binecunoscuta publicului. Am venit la acest targ cu obiecte de ceramica de Corund: vaze, untiere, ulcioare, boluri, castroane de mici si mari dimensiuni.
google-analytics.com