Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (3.43 secunde)
Unii s-au obisnuit cu colaborationismul Bucurestiului" Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a calificat pozitia Ungariei in scandalul creat in jurul reinhumarii poetului Nyiro Jozsef drept "inacceptabil" si ca fiind rezultatul unei politici externe slabe din partea Romaniei, in ultimii ani.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera rezultatul alegerilor locale o reflectare a unei stari de spirit, de respingere a rezultatelor unei guvernari ‘‘care s-a dovedit paguboasa pentru tara‘‘. ... - rezultatul alegerilor), dar aceasta va depinde si de guvernarea din aceasta perioada.
In stiinta dreptului constitutional se apreciaza ca rezultatul referendumului e doar consultativ, dar intr-un stat civilizat, normal, politicienii nu pot sa nu tina seama de parerea poporului pentru ca, cel putin afirmativ, ei sunt reprezentantii poporului. ... Eu sunt convins ca vor tine seama de rezultatul referendumului.
Ultima isprava a presedintelui Traian Basescu este un discurs electoral, gen Farfuridi, in care ne-a spus verde in fata ca, in ceea ce priveste numirea viitorului guvern si premier, nu va conta prea mult rezultatul de la urne, ci vointa sa suverana, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Premierul Victor Ponta a declarat agentiei MEDIAFAX ca este foarte dezamagit de rezultatul final al alocarii bugetare UE petru Romania, care este prezentat sa para mai bun, dar de fapt este foarte rau fata de propunerea initiala a Comisiei Europene si practic nu s-a obtinut niciun euro in plus fata de noiembrie, iar" legenda cu presedintele Basescu mare negociator a murit".
In Constitutia actuala, presedintele are puteri depline in a nominaliza candidatul de prim-ministru, fara a fi obligat formal sa tina cont de rezultatul alegerilor, cata vreme trebuie doar sa se consulte cu partidul care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, cu partidele reprezentate in Parlament.
Prin actiunile sale si prin manifestatii Klaus Iohannis vrea sa rastoarne rezultatul alegerilor m.ro.sputnik.md informeaza:
Bancpost va contesta rezultatul licitatiei prin care Consiliul Judetean Dolj a declarat castigatoare Banca Comerciala Romana pentru contractarea unui credit de 536 de miliarde de lei. ... Nu ma sperie amenintarea bancii ca va contesta rezultatul licitatiei pentru ca nu am mai vazut o licitatie de asemenea anvergura fara contestatie.
• Unite la vitezometru in partea dreapta a ecranului si vezi care este rezultatul de viteza a internetului tau. ... Cand testul se incheiei, rezultatul iti este afisat deasupra in fereastra. ... Rezultatul final, in susul ecranului.
Premierul a sustinut ca ceea ce va conta, in final, este deblocarea situatiei de la Ministerul Public, rezultatul final fiind conduceri stabile pe termen de trei ani.
Ingrasarea poate fi rezultatul necesitatii rezidurilor acide de a avea un mediu de stocare. ... - Colesterolul si acizii grasi sunt rezultatul consumului de paste si paine. ... Multe boli degenerative sunt rezultatul proastei circulatii.
Unul dintre stalpii biochimiei, Francis Crick, care a castigat Premiul Nobel in 1962 pentru rolul sau in descoperirea structurii de dubla spirala a ADN-ului, a sustinut o forma radicala a ideii de panspermie (insamantarea vietii pe Pamant, din spatiul cosmic) si anume faptul ca am fi rezultatul unei panspermii dirijate, altfel spus, ca viata pe Pamant a fost rezultatul interventiei unei inteligente superioare extraterestre, cu multe milioane de ani in urma.
- Rezultatul pozitiv apare in 20 de secunde, iar cel negativ in 3 minute. ... - Rezultatul se poate citi dupa 5 minute, dar este sigur dupa 10 minute. ... - Rezultatul apare in 2 minute.
Spre deosebire de lobby-istii bancari si de BNR, noi facem aceste discutii transparent si va vom tine la curent cu rezultatul acestora, asa cum am facut si atunci cind legea era la Presedintie, pentru a fi promulgata.
In primul rand, intr-adevar, preturile de vanzare ale apartamentelor si chiriile practicate in Bucuresti, uriase prin comparatie cu veniturile cetatenilor romani de rand, fie ei si bucuresteni, sunt rezultatul ofertei reduse de constructii noi, al calitatii de proprietari a majoritatii romanilor, paralel cu existenta unor clienti, atat pentru vanzari, cat si pentru inchirieri, cu bugete consistente, majoritatea oameni de afaceri straini sau angajati, fie straini, fie romani, ai marilor corporatii multinationale sau ai sectorului bancar.
Se joaca rezultatul la casele de pariuri? ... Si am devenit atat de suspiciosi cand e vorba de asta, incat nici pe rezultatul anchetelor nu mai putem miza cine stie cat. Prin urmare, nimeni nu pariaza pe rezultatul verificarilor si audierilor.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Conducatorul troleibuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Gabriel a ramas internat la spital si a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. ... George a ramas internat la spital si a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
google-analytics.com