Conservatorii galateni si-au analizat ieri activitatea din ultimul trimestru al anului trecut in cadrul unei sedinte care avut loc in sala de spectacole a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Cu aceasta ocazie pecistii si-au facut publice si obiectivele electorale pentru urmatorii doi ani.

La eveniment, alaturi de lideri locali Eugen Durbaca si Bogdan Ciuca, au participat, in calitate de observatori din partea Biroului Politic Central si senatorii Sabin Cutas si Gavril Vasilescu.

"Organizatia municipala din Galati, care este cea mai importanta din judet, a avut azi (n.r. - ieri) o sedinta in care si-a analizat activitatea. In acelasi timp insa s-a realizat si o mica instruire. Li s-a adus la cunostinta membrilor modul in care va trebui sa actioneze pentru a indeplini toate obiectivele stabilite la nivel de organizatie", a declarat presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca.

Liderul conservator a precizat ca obiectivele PC sint ca la alegerile europarlamentare sa stringa cel putin 40 de mii de voturi, la alegerile locale sa cistige 30 de procente din locurile de consilieri judeteni, 35 de procente din cele de consilieri locali si 15 primari in tot judetul. De asemenea, la alegerile parlamentare, conservatorii vor sa obtina un fotoliu de senator si trei de deputat. "Noi vrem sa inregistram aceste rezultate pentru a putea cere partidului sa ne dea o pozitie de ministru si doua de secretar de stat", a mai spus Durbaca.