Cautare

61844 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din constanta" (4.85 secunde)
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Primaria Constanta a organizat vineri o intalnire cu mai multi arhitecti locali, in cadrul unei dezbateri intitulate "Valori estetice si urbanistice ale municipiului Constanta"- "Locuinte Colective". ... Tocmai din acest motiv a venit pregatit cu mai multe fotografii realizate in localitatea Fortaleza, un oras de marimea Bucurestiului.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Din nou. ... PD Constanta este acea organizatie pe care toata lumea vrea sa o conduca. ... Mai ales ca Partidul Democrat Constanta chiar nu isi permite sa aiba asemenea probleme. PD Constanta trebuie sa-si rezolve relatia cu partenerul de Alianta, cu PNL.
Si, cand spunem acasa, ne referim la Romania, nu neaparat Constanta, pentru ca, din cate se pare, anul acesta "la moda" este Predealul, Brasovul, Paraul Rece - unde s-au cazat, incepand de la Craciun si pana de Revelion, democrati constanteni precum Danut Moisoiu (la care este de inteles, avand in vedere ca are un hotel taman in zona mentionata), Diane Vancea, Tanase Barde sau liberalii Constantin Matei si deputatul George Dragomir, care au inchiriat, cu mai multi colegi la fel de liberali, o vila tot la Predeal.
Partidul Democrat - Organizatia Constanta a discutat in cursul zilei de duminica, 20 februarie a.c., despre persoanele pe care le va propune pentru ocuparea functiilor de directori, respectiv directori adjuncti in cadrul anumitor servicii deconcentrate, regii autonome nationale si societati cu reprezentare in teritoriu.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, adica structura de conducere a organizatiei judetene, s-a intrunit ieri seara pentru a discuta coordonatele campaniei electorale pentru europarlamentare, care debuteaza azi, 8 mai a.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Inteligentele arme americane lovesc din nou. In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. Din motive de barbi identice.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Potrivit datelor furnizate de ORC, in ultimele zile din aprilie, 411 societati din Dolj au cerut suspendarea activitatii. Pe toata luna, numarul firmelor care au cerut suspendarea a ajuns la 476, in conditiile in care, in aceeasi luna din 2008, doar 11 societati si-au suspendat activitatea.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
google-analytics.com