Cautare

61844 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din constanta" (5.04 secunde)
Nascut la Sulmona, in Italia, Ovidius a murit la Tomis, Constanta de astazi, dupa un exil hotarat de imparatul Augustus, care a durat opt ani.
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Consiliul Concurentei a reusit finalizarea unui caz de concentrare economica nenotificata, ai carei principali protagonisti sunt societatea comerciala Azomures SA din Targu Mures si societatea comerciala Chimpex SA Constanta.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Chiar cu o zi inainte de convocarea Consiliului de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta, mai vechile probleme au revenit in actualitate.
Prin construirea conductei paneuropene Constanta - Trieste, Romania, prin terminalele sale petroliere de la Marea Neagra, va deveni principala poarta prin care va trece titeiul pentru Europa.
In ultima perioada, inspectorii sanitar - veterinari au mediatizat foarte mult ideea implantarii microcipurilor la toate efectivele de cabaline din tara nostra.
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Organizatia municipala a Partidului National Liberal a declarat ieri ca este anormal sa fie acuzata ca nu a fost de acord cu masurile de protectie sociala initiate de primarie, din moment ce consilierii locali PNL au votat pentru aceste proiecte.
Nemultumirile PD-L si mai putin ale PSD Constanta si-au dat intalnire, ieri, la Prefectura, pentru gasirea unor solutii amiabile.
Din cauza bugetului auster de anul acesta, majoritatea institutiilor publice din Constanta sunt nevoite sa gestioneze banii cum pot mai bine, pentru a reusi sa plateasca si salariile, si utilitatile, asa incat sa mai ramana bani si pentru situatii neprevazute, cum ar fi schimbarea unui bec ars sau sa repare o priza.
Dupa ce, de curand, Inspectoratul de Concurenta Constanta a terminat o lucrare al carei scop era acela de a identifica mediul de afaceri constantean in anul 2004, acum institutia este pe punctul de a finaliza o alta lucrare, mult mai complexa, urmarind agentii economici care si-au desfasurat activitatea pe piata judetului Constanta in anul 2005 si inceputul anului 2006.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
Cristian David este ministrul liberal cu cea mai lunga titulatura din Guvernul Tariceanu:
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Mai precis la cei din Constanta! Atat cei particulari, dar si cei angajati ai unei firme, si sunt multe in Constanta, profita de turistii care nu cunosc bine traseul. ... Astfel, de vreo cateva zile gara din Constanta zumzaie de turisti.
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
google-analytics.com