Cautare

61844 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din constanta" (4.71 secunde)
Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator. ... A fost un examen scris cu sapte subiecte, apoi cel oral.
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
Legal, permisul de port-arma poate fi obtinut dupa ce solicitantul face cursuri si sustine un examen la o Asociatie de Vanatori, examen ce cuprinde legislatia in vigoare privind uzul de arma, dar si cunostinte despre speciile ce pot fi vanate si obligatiile ce-i revin vanatorului.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
21 mai 2009 reprezinta ultima zi de depunere a documentatiei pentru calculul taxei pe poluare nemajorata.
aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca, in perioada 1 - 3 mai 2009, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii, vor lucra dupa program normal, iar apelurile catre telefoanele dispeceratului 0241/66. ... Singurul serviciu care nu va lucra vineri, 1 mai 2009, este cel al casierilor RAJA.
In mod normal, la Kogalniceanu ar fi trebuit sa ramana, dar au fost redirectionati inca din timpul zborului, pe ultima suta de metri, spre aeroportul Tuzla. ... - ORA 17.20 Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, a declarat, pentru Adevarul:
Comisarul sef Adi Toba (foto), seful Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Constanta, este cercetat prealabil de catre ofiteri specializati din cadrul IGPF, pentru deficiente manifestate in exercitarea activitatilor manageriale, neglijenta manifestata in indeplinirea atributiilor de serviciu si pentru lipsa de exigenta in organizarea si coordonarea activitatii de supraveghere si control la trecerea frontierei de stat, ne-a declarat ieri Fabian Badila, purtatorul de cuvant al Politiei Romane de Frontiera.
Absolventii Facultatii de Management Turistic si Comercial Dimitrie Cantemir Constanta au promovat ieri examenul de licenta din sesiunea iulie 2007 cu rezultate foarte bune.
El a aratat ca primul "examen" al Guvernului este constructia bugetara.
Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau. ... - ORA 19.35 Echipele de interventie scot din lacul Siutghiol bucati din elicopterul prabusit.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori. ... Practic, un singur parlamentar din Constanta are probleme cu justitia, deputatul Stelian Dutu fiind trimis in judecata pentru abuz in serviciu.
"O sa ma vedeti numai pe stadion!" Prima reactie a dupa ce a iesit din inchisoare: Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
Isi incarca bateriile pentru ca din luna octombrie il asteapta, cel mai probabil, nopti albe. "Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost... "retrase” din concurs.
Un astfel de caz este cel al rambursarilor ilegale de TVA din judetul Constanta, infractiuni derulate la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
google-analytics.com