Cautare

61844 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din constanta" (6.63 secunde)
Pentru o formatiune politica precum PSD este normal, in Constanta ne referim, sa nu existe reorganizari. PSD Constanta si-a demonstrat la alegerile locale forta. ... La PDL Constanta in schimb lucrurile sunt intr-o ceata totala.
Directia Generala a Finantelor Publice Constanta s-a vazut nevoita sa puna sub sechestru si sa scoata la vanzare zeci de cladiri si terenuri, autovehicole de uz personal sau industriale, pentru ca o societate de stat nu a fost capabila sa-si plateasca datoriile.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
Sala mare a Casei de Cultura din Constanta a fost aseara neincapatoare pentru miile de oameni veniti pentru lansarea oficiala a candidatului PD-L la Primaria Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, precum si a candidatului la presedintia Consiliului Judetean, Ion Popescu.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Impresionata de potentialul economic al judetului Constanta, cu ocazia vizitei facuta, guvernatorul regiunii Silistra din Bulgaria, Svetlana Velikona, a promis ca va reveni in Constanta, de data aceasta insa insotita de oameni de afaceri bulgari.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
Liberalii isi dau afara din partid oamenii din institutiile statului pe motive disciplinare, obligandu-i practic pe acestia sa se reorienteze, intr-un viitor apropiat, catre constructia politica a lui Stolojan si Stoica.
Investitorii straini, desi nu sunt atat de multi pe cat s-ar dori, au gasit si in judetul Constanta un teren propice pentru a-si baga banii in productia si furnizarea de energie electrica, transport si turism.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
Democratii constanteni nu se grabesc sa-si dezvaluie, oficial, posibilii candidati pentru Primaria municipiului Constanta.
Ministrii Transporturilor si Culturii s-au contrat in Guvern pe tema Autostrazii Cernavoda-Constanta, Boagiu acuzand ca proiectul este intarziat deoarece Cultura nu a efectuat descarcari arheologice, iar Kelemen demonstrand ca si-a facut treaba, dar Transporturile nu au prevazut bani in acest sens, informeaza Mediafax.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
La Constanta, Partidul Democrat nu a excelat niciodata la capitolul armonie, intelegere sau cele mai intelepte decizii - si nu ne referim aici la deciziile dictate de la centru (nici acestea obligatoriu extraordinare).
Liderii PSD Constanta regreta girul acordat lui Remus Cernea la parlamentare Liderii PSD Constanta regreta girul oferit lui Remus Cernea la alegerile parlamentare din decembrie 2012, in urma carora acesta a devenit deputat.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
"Ziua Portului Constanta", eveniment organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC).
google-analytics.com