Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (7.27 secunde)
Oricat s-ar stradui, in dezbaterea publica, actuala guvernare sa acopere realitatea cruda a economiei romanesti cu teme parazitare, romanii stiu foarte bine care este situatia de fapt.
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a declarat la Realitatea FM ca, desi puterea avea majoritatea in Curtea Constitutionala, "magistratii mai judeca si cu mintea proprie".
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (foto) a declarat la Realitatea TV ca Guvernul Boc a gresit pentru ca nu a ascultat si "alte voci" care ii spunea ca greseste si n-a cautat si alte solutii.
Va continua sa sfideze realitatea, sa identifice vinovati imaginari, sa priveasca totul doar prin prisma propriilor interese. Nici chiar Raportul CE privind Justitia nu reprezinta un semnal de alarma in viziunea celor ce ne conduc si care continua sa ne minta cu o nonsalanta tipica marilor impostori.
Problema e ca ele nu prea au legatura cu realitatea. ... Este la fel de adevarat ca ele nu reflecta intotdeauna fidel realitatea.
Realitatea TV a difuzat marti un material in care un bucurestean filmeaza doua masini de politie stationate noaptea pe strada, fara luminile de semnalizare pornite.
Pentru moment, sa ne prefacem ca nu exista o ostilitate declarata in repetate randuri de Traian Basescu impotriva lui Sorin Ovidiu Vintu, incepand din momentul in care presedintele-jucator a avut sentimentul ca Realitatea TV a devenit critica in raport cu guvernele Boc 1, 2, 3, 4 si 5.
Adica sa fie mereu in ofensiva, sa atace realitatea, sa renunte la reactivitate, sa nu mai lase regimul Basescu sa faca agenda. Realitatea e ca initiativa lui Crin le-a cam luat maul politicienilor, mai precis, politrucilor.
Sociologul Vasile Dancu a declarat la Realitatea te priveste ca romanii n-au mai avut niciodata pana acum atat de putina incredere in Executiv, in toata istoria politica a Romaniei postdecembriste.
Pur si simplu, ori de cate ori e un ciclu electoral, din pacate s-a intamplat acest lucru si realitatea este ca avem un aparat functionaresc si un personal in sectorul public mult mai numeros decat cel din alte tari.
In cadrul emisiunii "Ultima ora" de la Realitatea TV, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, a intervenit si a declarat ca "Presedintele nu a desemnat pe nimeni sa ridice premiul".
In mijlocul negocierilor dintre cele trei partide a aparut pe piata un sondaj comandat de Realitatea TV si efectuat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic, care cota PSD cu o intentie de vot de 38%, in timp ce, PNL avea 22,6% iar PC -1,3%.
Potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie, efectuat de CSCI in luna ianuarie, la comanda Realitatea TV, si social-democratul Alexandru Atanasiu ar putea fi o varianta de luat in seama pentru cursa prezidentiala.
• Umbla vorba prin targ ca Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, i-a scos de pe sticla pe Oana Stancu si Adrian Ursu, fiindca asa vrea muschii lui Blejnar, seful ANAF, iesit cam sifonat in scandalul cu vamile, si fiindca asa vrea muschiuletul Conducatorului mult iubit si stimat.
Ministrul Dezvoltarii critica la REALITATEA.NET LIVE blocarea actiunilor de eutanasiere a maidanezilor initiate pe vremea lui Traian Basescu si spune ca problema lor trebuie rezolvata transant.
Documente care dovedesc tranzactia paguboasa au fost prezentate, in exclusivitate, la emisiunea "DA sau NU", de la Realitatea TV. ... Contactat de Realitatea TV, Dumitru Domnariu a refuzat sa faca orice comentariu.
Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si liderii PD-L la Vila Lac 1 s-a incheiat Marin Anton, presedinte PD-L Giurgiu, a declarat la Realitatea Tv ca in cadrul intalnirii s-a discutat despre Constitutie si despre modificarile constitutionale, printre care si revenirea la un mandat de patru ani al presedintelui, dar si modul in care poate fi suspendat seful statului.
Realitatea.net informeaza: ... Organizatia judeteana a PDL are insa un favorit pentru postul de candidat in colegiul de parlamentar lasat liber de Victor Surdu, in persoana lui Simion Maftei, fost sef al Romsilva, au declarat pentru REALITATEA.NET, surse din partid.
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza:
Din pacate, nici actuala Putere si nici liderii Opozitiei nu sunt foarte interesati (realitatea ultimilor 20 de ani este graitoare) de recredibilizarea unei tari de care au profitat, cu varf si indesat, in originala democratie postdecembrista. ... Realitatea arata ca insasi Curtea Constitutionala a fost confiscata politic.
google-analytics.com