Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (2.83 secunde)
REALITATEA.NET:
• Odata cu MRU au picat si site-urile realitatea.net, evz.ro, hotnews.ro si romanialibera.ro. ... • Imagini socante in direct la Realitatea TV:
Potrivit unui sondaj CURS realizat la comanda GeoPol pentru Realitatea TV, candidatul PDL la Primaria Bucurestiului, Silviu Prigoana, ar primi doar 17% dintre sufragii, fiind urmat de reprezentantul PP-DD, Horia Mocanu (6%) si Gigi Becali, cu 4%.
REALITATEA.NET: ... USL ar obtine de 3 ori mai multe voturi decat PDL la parlamentare, in Craiova USL ar castiga detasat alegerile parlamentare in municipiul Craiova, arata un sondaj realizat de CURS, la comanda GeoPol, la REALITATEA TV.
Mai mult, s-a aratat ca emitentul actului administrativ nu isi poate revoca propriul act pentru considerente de oportunitate, aceasta putandu-se face doar pentru motive de nelegalitate. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/curtea-constitutionala-ponta-nu-poate-lua-bani-de-la-primari_945742.html#ixzz1vnVtCdSF
De aceeasi natura e, mai mult ca sigur, si misterioasa inregistrare audio depusa nu demult de Sorin Vintu la dosarul procesului cu Sebastian Ghita, patronul Romania TV si fostul sau partener de la Realitatea TV.
DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Blogul lui Stelian Tanase: DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Dan Suciu:
Basescu transmite ca tot el e presmierul Romaniei Intr-o interventie la Realitatea TV, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat discursul de luni seara al presedintelui suspendat Traian Basescu.
Realitatea.net informeaza: ... Intrebat, la Realitatea TV, daca vor exista si ministri UDMR, Ponta a raspuns: "Eu intind o mana din postura celui care a castigat in mod zdrobitor catre toate fortele politice si catre toti cetatenii Romaniei.
Intr-o alta logica, pe care o prizez doar eu si care n-are nicio legatura cu realitatea, pragmatismul politic si alte rahaturi, autoritatea sefului de partid, forta si influenta sa vin de la membrii partidului sau, libertatea sa de miscare si grai e strict tarmurita de mandatul primit de la membrii partidului.
REALITATEA.NET SONDAJ: Crin Antonescu, fara rival in cursa pentru prezidentiale Crin Antonescu ar castiga detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, arata datele unui sondaj realizat de Avangarde in perioada 11-18 februarie, la comanda Realitatea TV.
dialogul a avut loc la Realitatea TV, in cadrul emisiunii realizata de Eli Roman - "Realitatea zilei", la care am participat aseara, de la ora 21.00.
In unele situatii, reprezentanti ai partidelor implicate confunda realitatea cu ceea ce vor alegatorii sa auda de la ei. ... Este insa regretabil ca cineva constient ca promoveaza enormitati fara suport in realitatea politica a momentului insista si transmite mesaje greu de incadrat in zona populismului ieftin.
REALITATEA.NET BLAGA si IOHANNIS ii raspund lui Basescu: ... @realitatea on Twitter"Scaderea contributiilor de asigurari sociale la angajator este o masura care poate echilibra economia romaneasca.
Iohannis si Ponta au avut, marti seara, la Realitatea TV, prima dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Sursa :
Nu in ultimul rand spune totul graba lui Gabriel Oprea de a merge sa i se spele izmenele la Realitatea Tv, televiziunea familiei Iohannis (sotul si sotia).
Mai mult, se pare ca realitatea europeana difera putin de realitatea romaneasca, iar in acest caz se pare ca solutia externa pare sa fi fost de proasta inspiratie.
Pentru noi ramane importanta realitatea din Romania. ... Aceasta realitatea a perceptiei ne arata ca suntem departe de a castiga increderea cetatenilor nostri in ceea ce ar trebui sa fie garantia suprema a unui stat de drept:
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat astazi, la videochatul REALITATEA.NET Live, ca Guvernul se uita cu invidie la cele 13 miliarde de euro care vor ajunge la Banca Nationala in urma imprumutului extern.
"Tovarasul director nu vede realitatea" Drept urmare, Directia Apelor Dobrogea Litoral a impus utilizatorului de plaja sa elibereze in termen de 24 de ore suprafata ocupata dar si sa achite o amenda de 30. ... - Laurentiu Marius Marin) nu vede realitatea!
google-analytics.com