Cautare

1861 de rezultate pentru "puncte" (2.86 secunde)
Cred ca acest final de sezon va avea de toate, lupta s-a incins, toate echipele se bat pentru puncte. ... A fost un meci extrem de greu, asa cum se si anticipa, ambele formatii avand mare foame de puncte in lupta pentru evitarea zonei subsolului clasamentului.
In iarna, putini credeau ca CFR ar mai putea pierde titlul, in conditiile in care ardelenii aveau 5 puncte avans fata de Rapid si opt inaintea Stelei. Dupa prima runda din primavara, distanta fata de Steaua s-a marit la 11 puncte, apoi a urmat miracolul:
- pentru o perioada de 30 de zile, daca titularul permisului de conducere a savarsit contraventii care cumuleaza 15 puncte de penalizare;
In acest moment sunt la 10 puncte de U Craiova 1948. ... FCSB ocupa locul doi in clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu sapte mai putine decat liderul CFR Cluj, care insa inca nu a jucat in etapa 23.
Ei au avantajul egalitatii de puncte, sunt campioni la egalitate de puncte. CFR e in continuare favorita, dar pentru ca joaca bine, ci doar pentru ca are puncte in plus", a mai spus Mihai Stoica.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Interesant este insa faptul ca acele nereguli pe care Petrica Miu le-a invocat nu seamana cu cele motivate de Constantin Caracoti, acesta din urma precizand ca cele doua pretendente la scaunul de inspector scolar nu au obtinut punctajul de 105 puncte, necesar pentru a fi admise.
Am inteles de la Sorin Ovidiu Vantu ca el v-a dat tema cum trebuie sa reformati Romania in noua puncte si, cand ati vazut ca ati cazut la primele doua puncte, v-a chemat sa va certe cu betisorul.
Au fost 7-8 puncte comune. ... Cu emitatori de puncte de vedere. - M-am indreptat catre niste personalitati care par atotstiutori in ale economiei.
Nu se percepe comision de acordare, insa anual trebuie sa platesti la sold un comision de administrare de 0,9 puncte procentuale, iar comisionul de retragere in numerar este de 0,5%.
PUNCTARE SUBIECTIVA A OFERTELOR Oferta incompleta care "arata probleme-cheie, dar nu specifica modul de rezolvare" este punctata cu 10 puncte, iar cea care "precizeaza problemele cheie, arata modul de rezolvare, dar nu dezvolta toate aspectele" primeste doar 7 puncte, afirma CNSC.
Pe partea de contributii, incepand cu 1 ianuarie 2017, propunem reducerea contributiilor la angajat cu 3 puncte procentuale, de la 10,5 la 7,5%, iar la angajator cu 2,3 puncte procentuale, de la 15,8 la 13,5 %.
Urmarim sa incheiem parteneriate prin care sa oferim clientilor solutii de alimentare cu card in puncte cheie pe traseele de transport international atat in regiune cat si in Europa.
de 24 de puncte. Primele doua pozitii din clasament sunt ocupate de Gloria Bistrita si FC Timisoara, ambele cu 34 de puncte.
La aeroport, primesc pliante in limba spaniola cu informatii si date de contact, printre care numere de urgenta, harta Bucurestiului si a Arenei Nationale, puncte de atractie turistica, dar si datele de contact ale Ambasadei Spaniei.
Castigatorul turneului, argentinianul Bagnis va incasa un cec de 4.300 euro va primi 80 puncte ATP, in timp ce Hanescu, fost nr. 26 mondial, insa aflat in acest moment pe locul 153, va primi un cec de 2.500 euro si 48 puncte ATP.
Omul de afaceri liberal Viorel Catarama a lansat ieri un apel in sase puncte adresat membrilor PNL si organizatiilor judetene, in care solicita ca, in baza prevederilor statutare, sa fie convocat un congres extraordinar in care sa fie schimbata conducerea partidului.
Dupa proces, Assange a inceput o alta lupta, pentru custodia fiului sau, care a fost din multe puncte de vedere, mai chinuitoare decat procesul precedent. ... Assange a spus ca inca exista puncte vulnerabile in sistem, dar ca "in principiu, este mai sigur decat orice retea bancara".
Aceasta e o discutie veche, din care o sa reiau doar cateva puncte. ... au existat cateva obiectii pe unele puncte.
Banii vor fi folositi pentru eficientizarea a 94 de puncte termice. ... In program mai sunt incluse si transformarea a noua centrale termice in puncte termice, dar si montarea de gigacalorimetre la toate scarile de bloc.
google-analytics.com