Cautare

1861 de rezultate pentru "puncte" (5.14 secunde)
Cum ar trebui sa fie si ce puncte ar trebui sa alcatuiasca aceasta strategie? ... Strategia tarii se poarta in inima si are cateva puncte, care incap pe o pagina:
Ambele sondaje au, in schimb, trei puncte comune. ... Cu 25% din preferintele electoratului bihorean, PD Bihor se situeaza cu trei puncte sub cotatia nationala.
El a mentionat ca PD si UDMR au puncte de vedere contradictorii in legatura cu unele puncte din proiectul de lege, dar si-a manifestat speranta ca partile vor ajunge la un consens in scurt timp.
sau chinul adolsescentei Puncte albe, puncte negre, comedoame, papule, pustule, noduli, chisturi, acnee, cosuri,.. sau oricum le-am zice, ele reprezinta un dusman de temut al anilor de adolescenta.
Puncte de vedere alternative Nick Redfern era de parere ca la conferintele de profil ar fi bine sa fie prezentate mai multe puncte de vedere alternative, cum ar fi niste studii asupra unor intalniri cauzate de droguri psihedelice si pe alte cai oculte.
Georgeta Ionescu, secretarul general al Camerei, si-a motivat solicitarea prin faptul ca la 21 septembrie intra in vigoare noul Cod Rutier, potrivit caruia "abaterile se evidentiaza prin amenda si prin completarea acestora cu puncte de penalizare, iar la acumularea a 15 puncte se suspenda permisul de conducere".
570 spitale, 800 de centre de diagnostic si tratament, centre medicale si centre de sanatate, 470 de ambulatorii de specialitate si ambulatorii integrate spitalelor, o retea de 6,3 mii laboratoare medicale si laboratoare de tehnica dentara, peste 40 de mii de cabinete medicale si 9,5 mii farmacii, drogherii si puncte farmaceutice.
Incerci s-o faci pe dura, pe superioara, pe atotputernica, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi mai bine sa iti admiti adevarata fata fara sa te jenezi de eventualele puncte slabe.
- Va aduceti aminte ca, in 2017, am facut o prezentare pe 20 de puncte, dar spuneam ca nu e oportuna luarea unei masuri. ... nu din motive de simetrie, evaluarea cuprinde 20 de puncte cate au fost si la procurorul sef al DNA.
Creierul are doua puncte de activitate maxima: ... Creierul are doua puncte de activitate maxima: intre 10.00 - 12.00 si 16.00 - 18.00.
El a explicat ca in prezent Romania are programe de cooperare separate cu cele doua tari invecinate din nord si est, iar acestea sunt mult diferite ca ritm de implementare si puncte de interes.
Consilierul prezidential ßtefan Deaconu a declarat ieri ca ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa transmita Comisiei speciale de la Cotroceni o serie de documente si puncte de vedere, iar de rapiditatea transferarii datelor depinde incheierea activitatii acestei comisii.
Daca asupra ofertei politice a PNL privind strategia de modernizare a Romaniei au existat puncte de vedere pertinente si indrumare din partea senatorului Varujan Vosganian, in ceea ce priveste programul de strategii politice a liberalilor coordonarea a revenit senatorului galatean Paul Pacuraru.
Unul din primele puncte de pe ordinea de zi a fost cel referitor la participarea municipalitatii Constanta, in calitate de membru fondator, la constituirea Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului "Litoral".
In interiorul brosurii sunt tiparite, pe puncte, motivele pentru care Traian Basescu a fost ales in 2004 si, tot pe puncte, principalele actiuni ale lui Basescu in cei doi ani si jumatate de mandat.
A deschis trei puncte de lucru in Medgidia, Cuza Voda si Tortomanu, dar a "uitat", incepand cu data de 1 martie 2000, sa plateasca TVA-ul catre stat. Nu a fost de ajuns, caci, in anul 2001, Cojocaru a mai deschis trei puncte de lucru in judetul Ialomita.
Pana la urma, spre bucuria multora, care nu mai gaseau cuvinte sa prezinte seria lunga de remize, lui Jenaru nu i-a fost jena sa inscrie un gol de trei puncte.
Acest lucru este dovedit de faptul ca, in afara de primele cinci puncte de pe ordinea de zi, restul de pana la 18, cate au fost discutate ieri de consilieri, nu au scapat de replici acide, chiar daca intr-un final au trecut toate.
Procentul maxim al unui spor salarial de care beneficiaza angajatii CJ Dolj este de 25 de puncte, numai ca trei dintre cele cinci sporuri la care ei "au acces" ating aceasta valoare.
Dupa multe amenintari de boicotare a tezelor cu subiect unic si, implicit, a anului scolar, liderii celor patru federatii sindicale din invatamant au semnat, ieri, un acord in zece puncte cu Guvernul. ... Acordul semnat ieri de FSLI si Guvern prevede trei puncte esentiale:
google-analytics.com