Cautare

1861 de rezultate pentru "puncte" (8.28 secunde)
Rata somajului, calculata pentru persoanele cu varsta intre 15 si 74 de ani care nu au loc de munca, dar sunt disponibile sa lucreze si au cautat un loc de munca in ultima luna, a urcat in ultimul trimestru din 2008 cu 0,4 puncte procentuale fata de trimestrul anterior, la 5,8%.
Cu cele 101 puncte, Romania era depasita doar de Bul­garia, Polonia si Cipru.
890,58 puncte, iar indicele CAC 40, al bursei de la Paris, a scazut cu 0,33%, la 3. 668,34 puncte. ... 521,97 puncte.
In urma jafurilor produse in primele luni ale anului, ministrul Nica a decis intensificarea controalelor la banci, la case de schimb valutar, precum si la puncte de lucru ale acestora, fiind verificat modul de asigurare a pazei.
Ponderea investitiilor in utilaje in structura totala a investitiilor a scazut anul trecut cu 9,4 puncte procentuale fata de 2008, la 37,4%.
72% dintre europeni sprijina ideea unei supravegheri mai stricte de catre UE a activitatilor celor mai importante grupuri financiare internationale, ceea ce reprezinta o crestere de patru puncte procentuale in raport cu ultima ancheta Eurobarometru din toamna anului 2009.
Asta in conditiile in care proiectul a obtinut 50 de puncte la fel ca multe alte primarii care au obtinut deja fondurile necesare.
De asemenea, se constata o crestere a ponderii investitiilor in utilaje (inclusiv mijloace de transport) in total investitii cu 2,3 puncte procentuale, iar cea in alte cheltuieli cu 0,3 puncte procentuale. Ponderea investitiilor in lucrarile de constructii noi a scazut cu 2,6 puncte procentuale.
trecere pe biomasa), categoriile de lucrari de investiții eligibile fiind cele pentru reabilitarea si eficientizarea sistemelor de alimentare centralizata cu energie termica (SACET), la nivel de producere, transport si distribuție (centrale de termoficare de zona, centrale termice de cvartal, puncte termice, dotarea acestora cu module termice si/sau utilaje performante), lucrarile pentru producerea energiei in sisteme de cogenerare, cele pentru modernizarea si extinderea rețelelor termice de transport si distribuție a energiei termice in circuit primar si circuit secundar (magistrale de termoficare, rețele termice exterioare de incalzire si apa calda de consum) si lucrarile pentru automatizarea funcționarii sistemelor si instalațiilor si contorizarea consumului de energie termica aferent consumatorilor finali cuplați la SACET".
Gliga (6 puncte), Bratoloveanu, Deconescu, Darby (13), Kljajevic, Steffel (10), Mocanu (3), Troupe (15), Nikolic (4), Gutoaia (14), Alionescu (2). ... LeVar Seals (7 puncte), Tomic (20), Albu (6), Petrisor (6), Gavrila, Gennie (15), Cioacata (9), Codin (6), Orbeanu (7).
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U" Transilvania Cluj (doua puncte).
Ardelenii ocupa locul trei in clasament, cu 33 de puncte, la fel ca formatiile de pe primele doua locuri, "U"
Troupe (18 puncte), Gliga, Kabengele (2), Bratoloveanu, Deconescu, Darby (19), Steffel (10), Mocanu (2), Kljajevic (8), Nikolic (15), Gutoaia (6), Alionescu. ... Paul (4 puncte), Faur, Santa, Krstanovic (14), Corpodean, Pop, Lawrence (14), Lagrange (8), Dykes (22), Jones (8).
In urma acestui semiesec al Realului, FC Barcelona s-a apropiat la opt puncte de "galactici", intrucat a castigat sambata, cu 2-0 (Xavi ’18, Messi ’25), in deplasare la Sevilla.
In clasament, Oltchim Ramnicu Valcea conduce cu 36 de puncte, urmata de "U" Jolidon Cluj, cu 33 de puncte, si Dunarea Braila, cu 29 de puncte.
Daca nu castigam era rau, pentru ca, nu stiu cum se face, dar au luat puncte toate celelalte contracandidate de la retrogradare in etapa asta.
Valentina Elisei si colegele sale sunt deja calificate la turneul final, ocupand primul loc in grupa, la egalitate de puncte cu Serbia, dar nu isi pot permite sa se faca de ras in disputele cu Portugalia (maine, deplasare) si Grecia (sambata, la Piatra Neamt).
Tricolorele au acumulat 8 puncte in clasamentul grupei a 2-a a preliminariilor, ocupand primul loc, inaintea ultimei etape. Tot cu 8 puncte este si Serbia, pe locul secund, care obtine si ea calificarea la turneul final, dupa victoria de miercuri, in deplasare, cu Grecia, scor 21-26.
Tricolorele au acumulat opt puncte in clasamentul grupei a 2-a a preliminariilor, ocupand primul loc, inaintea ultimei etape. Tot cu opt puncte este si Serbia pe locul secund, care obtine si ea calificarea la turneul final, dupa victoria de miercuri, in deplasare, cu Grecia, scor 21-26.
Romania - Andorra 4-0, tricolorii lideri in grupa D Romania a invins marti seara Andorra, scor 4-0, si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei D a preliminariilor CM 2014, cu 6 puncte dupa primele doua partide.
google-analytics.com