Cautare

1861 de rezultate pentru "puncte" (3.97 secunde)
Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta evalueaza in aceasta perioada calitatea apei de imbaiere de pe litoral, recoltand probe din cele 48 de puncte de pe plajele autorizate.
"Diferenta in sondaje acum este de doar sase puncte in favoarea actualului presedinte, iar in urma cu trei luni diferenta era de peste 30 de puncte.
Aceasta scrisoare contine ca puncte centrale masurile anuntate, care conduc la mentinerea deficitului bugetar sub 7% din PIB, stopand practic cresterea deficitului bugetar la 9%, cum s-ar fi intamplat in lipsa acestor masuri.
Deci, da, pentru conlucrare in plan parlamentar putem discuta, fara a renunta, fireste, la cateva puncte nodale ale viziunii noastre de dreapta, liberale", a explicat Vosganian. ... PNL are cateva puncte-cheie la care nu renunta;
"Potrivit acestui proiect de lege, contributiile la asigurarile sociale ar trebui reduse cu 10 puncte procentuale pe parcursul a patru ani, iar in primul an in care legea ar fi aplicata acestea s-ar reduce cu minimum patru puncte procentuale", a explicat deputatul PNL.
• Alin Teodorescu Demisia nu-i aduce dlui Boc, personal, prea multe puncte. ... Daca dl Mihai Razvan Ungureanu reduce demagogia Guvernului si evaziunea fiscala, publicul l-ar sprijini.La fel cu celelalte puncte de pe agenda publica.
o Puncte de informare a calatorilor; ... o Sistem automat de taxare si puncte de emitere/reincarcare carduri, inclusiv plata cu ajutorul telefonului mobil si a internetului etc.
"Sesiunea extraordinara de marti va avea doua puncte pe ordinea de zi - revocarea presedintelui Senatului si numirea noului presedinte", a precizat Chelaru.
Puncte-puncte (Autor: Cristian Banu) Comunicatul de aseara al Partidului Popular European contrasteaza foarte mult cu declaratiile isterice anterioare. Fie s-au calmat, fie au fost calmati.
Barroso a apreciat ca faimoasele 11 puncte au fost tratate serios si indeplinite Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a apreciat ca cele 11 angajamente pe care i le-a solicitat Guvernului de la Bucuresti au fost tratate serios si indeplinite, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, dupa intalnirea pe care a avut cu oficialul de la Bruxelles.
Parlamentarii democrat-liberali au parasit sala de sedinte inainte de exprimarea votului pe cele doua puncte inscrise pe ordinea de zi a plenului comun al Parlamentului, anuntul fiind facut de deputatul PDL Petru Calian.
Premierul a precizat totodata ca modificarile propuse in cadrul procesului de revizuire a Constitutiei nu privesc structura acesteia, ci mai degraba reprezinta "un reglaj fin al unora dintre prevederile constitutionale, un reglaj fin care sa ne arate ca am inteles anumite puncte care nu au functionat sau care nu au fost suficient de clare in ultimii zece ani, care sa ne permita in urmatoarea perioada sa nu mai mergem in fiecare zi la CCR sa ne lamureasca ce vrea sa spuna Constitutia".
El a adaugat ca va mentiona in discutiile pe care le va avea la Berlin si rolul crescand al comunitatilor germane din Romania si al comunitatilor romane din Germania ca puncte de legatura si factor de consolidare al cooperarii romano-germane. ... Avem multe puncte comune care ne unesc.
Asadar nu ii acord puncte in plus Olgutei Vasilescu pentru ca are un comportament normal. I-as acorda puncte in minus daca ar alege sa joace mizerabil.
Dobinzile la banii imprumutati in cazul utilizarii cardului de credit in limitele contractuale variaza, in functie de banca, intre 26% si 35%, adica, cu citeva puncte procentuale peste dobinzile practicate la imprumuturile clasice.
BRD - Groupe Société Générale va reduce, la data de 26 ianuarie a.c., dobanzile la creditele de consum in lei acordate persoanelor fizice, cu 1- 4 puncte procentuale.
La nivelul cotei de piata, BCR a coborat cu peste trei puncte procentuale, de la 29,3% la finele lui 2003, la 26,1% la 31 decembrie 2004.
Astfel, dolarul a crescut cu 362 de puncte, in timp ce euro doar cu 20 de puncte, raportul dintre cele doua monede ajungand la 1,2370 dolari pentru un euro.
Si pe piata romaneasca euro s-a depreciat cu 45 de puncte, iar dolarul a crescut cu inca 232 de puncte, raportul dintre cele doua valute ajungand la 1,2257 dolari pentru un euro.
Si pe piata valutara din Romania, dolarul si-a inceput saptamana cu o crestere de 325 de puncte, trecand iar pragul de 3 lei noi, iar euro s-a depreciat cu 64 de puncte scazand iarasi sub 3,6 lei noi.
google-analytics.com