Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (8.46 secunde)
(continuare) - Cum apreciati ca a gestionat PDL, Puterea in general, aceasta criza politica? - Prost. - De ce? Ce greseli a facut?
Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca PDL a gestionat prost actuala criza politica. El crede ca un guvern de tehnocrati nu reprezinta nici pe departe o solutie, iar o contramanifestatie a PDL de 10.000 de oameni, perfect posibila, ar fi "o chestie puerila".
Gurile rele afirma ca Traian Basescu a ales acest tocmai acest moment pentru a vorbi despre proteste din cauza previziunilor meteo - ninsorile abundente si frigul care au cuprins tara urmand sa le taie romanilor nemultumiti elanul de a iesi in strada.
De ce ar trebui sa iasa Sarkozy si Merkel la proteste? Fiindca ii enerveaza, ca si pe romani, smecheria si sfidarea.
Criza economica produsa de guvernarea haotica, prabusirea FNI, clatinarea BCR, a CEC si a Bancii Agricole, au dus la tensiuni majore si la proteste de strada.
Sunt deja mai mult de doua saptamani de proteste clare impotriva acestei guvernari si a efectelor ei asupra categoriilor de baza.
Increderea populatiei in Raed Arafat, a carui destituire a provocat proteste de strada, nu este un lucru necunoscut pentru politicieni.
In aceea perioada in Piata Universitatii si in toata tara erau ample proteste impotriva PDL si a presedintelui Traian Basescu, iar organizarea alegerilor ar fi fost un risc greu de asumat din partea Puteri.
Increderea populatiei in Raed Arafat, a carui destituire a provocat proteste de strada, nu este un lucru necunoscut pentru politicieni.
Scandal, proteste, isterie mediatica...Va suna cunoscut? Dupa esecul in alegeri, s-a trecut, in fine, la masuri radicale de reformare a partidului.
"Opozitia reprezentata de PDL!" Dupa indelungi zile de proteste parlamentare, dupa numeroase declaratii politice si nenumarate incercari de a ne face auziti in Parlament, a venit momentul in care democratia si-a spus cuvantul.
Dupa indelungi zile de proteste parlamentare, dupa numeroase declaratii politice si nenumarate incercari de a ne face auziti in Parlament, a venit momentul in care democratia si-a spus cuvantul.
Dupa indelungi zile de proteste parlamentare, dupa numeroase declaratii politice si nenumarate incercari de a ne face auziti in Parlament, a venit momentul in care democratia si-a spus cuvantul.
Urmeaza un val de proteste ale societatii civile, care-l silesc pe presedinte sa dea inapoi si sa retraga proiectul de reforma.
De fapt, nu exista proteste colective care sa-i fi scapat. • M.M.:Credeti ca e necesara aceasta trecere a ICR in subordinea Parlamentului?
Popularii europeni, primiti cu proteste la Bucuresti Zeci de membri ai unor ONG-uri protesteaza, la aceasta ora, la doi pasi de centrul istoric, pe Calea Victoriei.
"Vocea Rusiei", trompeta Kremlinului, a devenit mai activa ca oricind, cu mesaje apocaliptice care prevestesc revolutii politice, scandalul gazelor de sist ia amploare, la sud de Dunare cade guvernul in urma unor mari proteste de strada generate de scumpirea energiei, Ungaria provoaca tot mai tare oficialii romani in chestiunea etnica.
Se pregateste un val de proteste sociale, si as putea paria ca baietii lui Maior trudesc din greu la organizarea lor.
Acolo, guvernul condus de premierul Rajoy se confrunta cu proteste in strada in urma unei recesiuni naprasnice, in urma masurilor aplicate la cererea liderilor europeni.
In opinia fostului premier, Erdogan, refuzat politicos de Uniunea Europeana, isi extinde influenta in Orientul Apropiat, bazandu-se pe o crestere economica substantiala si de durata, deoarece "miza principala a actualelor proteste din Turcia o reprezinta procesul reformei constitutionale.
google-analytics.com