Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (6.00 secunde)
De la Brigitte Bardot si Pamela Anderson pana la ONG-urile raspunzatoare de protectia animalelor, toata lumea indeamna la proteste si solicita Comisiei Europene sa ia atitudine impotriva legii privind gestionarea cainilor fara stapan din Romania.
Cu ajutorul cretinilor de la SRI, in principal, a reusit sa intoarca niste proteste care erau partial nemotivate ideologic, partial induse de Budapesta, care, cum nu voi obosi s-o spun, mizeaza pe esecul si pe destramarea UE, procese care, cred ungurii, vor duce la redesenarea granitelor in Europa si la anularea Trianonului.
Romania a fost singura tara din blocul estic care, intre 16 si 25 decembrie 1989, a trecut printr-o revolutie violenta, in care conducatorii au fost executati, Asa cum se stie, scanteia Revolutiei a fost aprinsa de evenimentele de la Timisoara si apoi s-a extins in toata tara, urmand o serie de proteste, lupte de strada si demonstratii desfasurate intre 16 si 25 decembrie 1989 si care au dus la caderea regimului comunist din Romania.
- Solutia pare sa fie prietenoasa cu pietele si ar trebui sa conduca la reforme structurale, probabil si cu sprijinul Fondului Monetar International, dar si la accelerarea investitiilor, in conformitate cu solicitarile venite din partea strazii - proteste etichetate ca fiind cele mai mari de la caderea comunismului - dar evitand cheltuielile populiste discretionare de dinaintea alegerilor.
Campania lui Munteanu - daca va mai fi, dar ma asept ca PNL sa-l retraga in urmatoarele zile - va insemna, previzibil, un lung sir de proteste perfect legitime.
Cu toate acestea, in ciuda atacurilor concertate, a piedicilor puse, a incercarii de acreditare a ideii ca fenomenul Colectiv â€" tradus in decembrie 2015 prin proteste de strada fata de un guvern PSD â€" reprezinta un sentiment general al populatiei, romanii ne-au ales in multe judete/municipii/comune din tara in defavoarea celorlalti competitori politici.
In cursul zilei de astazi, in cele doua capitale au fost anuntate proteste. Republica Moldova a sarbatorit sambata 25 de ani de la declararea independentei fata de Moscova.
Iar noi, persoanele publice care ii reprezentam pe alegatorii romani, nu ne putem preface ca am uitat sau ca problema se va rezolva in urma unor simple proteste verbale, fara o campanie sustinuta.
In timp ce Iohannis si liberalii sunt de parere ca Alianta trebuie alungata prin motiunea populara exprimata la alegeri, cu mijloacele violente ale unor proteste duse cu indarjire pana la demisia Guvernului pe reteta Colectiv - poate chiar cu pretul catorva victime - adevaratii castigatori ai scrutinului au exprimat deja prin Ciolos ideea de a nu purcede la guvernare inaintea formarii unor structuri si a unor programe care sa evite fragilitatea unui executiv pripit.
proteste, transferuri de parlamentari pentru o eventuala motiune de cenzura, presiuni prin intermediul partenerilor europeni etc. etc. etc.! Si acum cateva vorbe despre convingerile mele care s-au consolidat.
Segal a adaugat ca multi investitori se simt “usurati“ de faptul ca rezultatele atat de stranse ale alegerilor nu au condus la proteste, asa cum s-a intamplat in Ucraina.
Federatia Nationala Patronala a Transportatorilor Rutieri din Romania si Patronatul Roman protesteaza fata de suspendarea metodologiei de atribuire a traseelor pentru transportul rutier de persoane.
La solicitarea confederatiilor sindicale din Romania, CES a mai introdus pe ordinea de zi si problema Codului Muncii, act normativ care in ultima perioada a generat in Romania un amplu val de proteste.
In acest timp, sindicalistii au declansat numeroase actiuni de protest. Unele proteste au luat forme violente - asediul Prefecturii Bacau sau blocarea drumului national care leaga Bacaul de Onesti.
Potrivit liderului Sindicatului "Metal 94 ", Constantin Iarca, situatia in care se gaseste Laminorul a stirnit nemultumirea salariatilor, care au amenintat cu declansarea de proteste, daca autoritatile nu se vor implica in sprijinirea procesului de privatizare.
Introducerea abonamentului a provocat o disputa politica intre Putere si Opozitie si a atras nemultumirea sindicatelor, care au amenintat cu proteste de strada.
In ultimele zile, sindicalistii de la Romaero Baneasa au inceput o serie de proteste, nemultumiti de faptul ca nu s-au efectuat investitii care sa-i permita companiei onorarea unor contracte incheiate cu firme straine, si au solicitat privatizarea de urgenta a unitatii, aflata in proprietatea MEC.
Astfel, din cele patru miliarde de lei, destinate platii salariilor restante, muncitorii au mai ramas numai cu 1,1 miliarde de lei, suma ce acopera abia plata lefurilor pentru luna iunie. Acest lucru i-a nemultumit si mai mult pe soferi care sint hotariti sa nu renunte la proteste.
Sindicatele isi pastreaza declaratia de a continua actiunile de proteste, in fata prefecturilor si a parlamentului. „Cele cinci confederatii sindicale isi pastreaza pozitia si timp de o saptamina vom continua actiunile de protest“, a spus Marius Petcu, presedintele CNSLR Fratia.
Ajuns la fata locului, seful statului a fost intampinat cu proteste si nemultumiri. Analiza situatiei s-a lasat cu doua variante de rezolvare:
google-analytics.com