Cautare

604 de rezultate pentru "procese divort" (5.12 secunde)
Procese taraganateConducatorul RAADPFL din 2005 si 2006, Ilie Badescu, spune ca a urmarit toate contractele cu probleme, inclusiv în instanta, si ca exista hotarâri în executare pentru recuperarea unor sume importante.
Conform reglementarilor in vigoare, un grefier care activeaza la Curtea de Apel nu poate intra intr-o sedinta de judecata cu mai mult de 25 de dosare, la Tribunal cu mai mult de 40 de cauze, iar la Judecatorie cu maxim 60 de procese.
Din cele 698 de actiuni, 462 - adica 66%, calculat in procente - au fost finalizate cu procese verbale de constatare a contraventiei. ... Actiunile de control s-au soldat cu 509 procese verbale de constatare-contraventie.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Daca anul trecut peste 50 de cetateni au efectuat diferite activitati de salubrizare in cartiere pentru Serviciul de Gospodarire Comunala, anul acesta, pe rolul instantelor de judecata sunt aproape o suta de procese prin care politia incearca sa transforme amenzile in ore de munca pentru municipalitate.
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde. ... Realitatea e ca liderul PRM este tot mai sufocat de procese, el avand cateva pe rol, in acest moment, care insumeaza despagubiri uriase.
Totusi, daca Primaria Capitalei va emite autorizatii de construire similare celor care au fost suspendate de instante, acestea nu vor avea nici o valoare si vor fi suspendate din oficiu, a declarat Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, unul dintre ONG-urile care au castigat mai multe procese impotriva municipalitatii.
Doua procese in loc de unul Eugen Calinoiu recunoaste ca in situatia actuala a pietei mediului economic ii este greu si ii sfatuieste pe agentii economici sa faca doua procese impotriva Fiscului, in special unul pentru limitarea executarii silite, in sensul ca firmele nu trebuie sa se limiteze la a contesta doar procesul-verbal de control, ci separat sa ceara si ridicarea sechestrului pus pe bunuri.
Doua procese in loc de unul Eugen Calinoiu recunoaste ca in situatia actuala a pietei mediului economic ii este greu si ii sfatuieste pe agentii economici sa faca doua procese impotriva Fiscului, in special unul pentru limitarea executarii silite, in sensul ca firmele nu trebuie sa se limiteze la a contesta doar procesul-verbal de control, ci separat sa ceara si ridicarea sechestrului pus pe bunuri.
Intre RCS-RDS, cel care a reclamat "santajul"- desi nu ni se spune care este contractul semnat de ei cu Intact prin santaj-si institutia de presa condusa de Sorin Alexandrescu exista nu mai putin de 11 procese in civil.
Procese care au trenat ani la rand - uneori si pana la un deceniu - au ajuns la potou si instanta suprema a procedat la cateva condamnari spectaculoase, ale unor varfuri ale politicii si afacerilor, ce parusera pana acum a avea un soi de imunitate.
In plus, in 2013, incasarile statutului roman au fost de 730 milioane lei iar despagubirile in procese â€" 570 milioane lei. ... In acelasi timp, ar atenua multele procese in care instantele au dat castig de cauza celor care au platit taxa, si nu statului roman.
Iar jurnalistii sub acoperire de la Sunday Times, care au pus la cale acea provocare abominabila, au facut, ulterior, obiectul unor procese penale, fiind acuzati de practici profesionale ilegale.
Judecatoarea Camelia Bogdan a mai pierdut doua procese: unul in care daduse in judecata Parchetul General si un altul in care se judeca cu CSM.
Convocari la Parchet, in direct pe toate canalele media, mandate de perchezitie amanate pe vicii de procedura, acuzatii facute de procurori fara probe solide si ploaia de acuzatii de procese politice (cum Doamne, o mai fi si asta cand mahari si din barca Puterii, si din Opozitie fac naveta la Parchete?) Mai nou, tot ce se cheama acuzatie de hotie la varf este catalogata drept acuzatie politica.
Ei vorbesc de celeritate in actul de judecata, cind noi mai avem inca pe rol procese incepute acum 15 ani.
Am tot scris despre durata scandalos de mare a unor procese aflate pe rolul instantelor galatene, dar se pare ca subiectul trebuie reluat cu periodicitate si chiar aprofundat. ... Procese de genul asta avem cu sutele.
Asa se face ca oamenii au fost nevoiti sa deschida sute de procese pentru a intra in posesia unor banale documente, cum ar fi certificate de nastere sau adeverinte care atesta o diverse situatii, punand in stand by tot atatea procese.
Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a scapat definitiv de dosarul in care a fost arestata de procurori, dupa procese ce au durat sapte ani.
Ca urmare, chiar daca vom fi daruiti cu o noua guvernare PSD ea va fi, vorba rapsodului, la fel ca prima, dar mai slaba, motiv pentru care PSD va trebui sa se poarte deosebit de curtenitor cu haremul sau puristo-udemerist daca nu vrea sa ajunga la un divort de rau augur pentru rozele avide de putere.
google-analytics.com