Cautare

604 de rezultate pentru "procese divort" (3.20 secunde)
Dupa divort, Elena a schimbat casa, masina si a slabit destul de mult, aratand acum ca la 20 de ani!
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
In al treilea rand, atunci cand am inceput, in secret, sa ma gandesc la divort, aveam doi copii mici. Puteam divorta de Gertrude, tinand seama de motivele invocate, dar in niciun caz nu-mi puteam abandona copiii.
Un divort greu, doua carti respinse de cenzura, perioade de somaj. Plus mizeria vietii cotidiene, frig, foamete, intuneric. Se adauga supravegherea Securitatii inceputa in martie 1983 - la o luna dupa ce am depus la editura manuscrisul romanului Playback.
Astfel, peste cativa ani cei doi au convenit la un divort amiabil, urmat de intoarcerea lui Lovecraft in Providence, pentru a locui impreuna cu matusile sale.
In plus, la scurt timp dupa ce medicii i-au dat vestea, sotia lui Ilie Nastase a inceput sa aiba probleme si acasa, ba chiar anunta ca se pregateste de divort.
A avut doua casnicii nereusite care s-au soldat cu divort, si nu a avut nici copii, fiind nevoita sa-si traiasca batranetea in singuratate, renuntand definitiv la ideea de a-si mai cauta sufletul pereche.Cu toate acestea, Victoria arata fabulos la varsta de 68 de ani, avand un chip lipsit de riduri si reusind sa-si pastreze silueta si frumusetea din tinerete.
Aceasta carte acopera lipsa de cunostinte, scotand in evidenta rezultatele cercetarii stiintifice in anumite zone de importanta critica pentru viata femeilor - de la relatii sexuale, dragoste si casatorie, pana la munca, ingrijirea copiilor si divort.
Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort.
Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc. Este un masaj relaxant si energizant in acelasi timp, nu este obositor, nu este dureros si nu se bazeaza pe tehnicile masajului clasic sau ale masajului suedez.
Resemnate (dupa al doilea divort). Implinite (dupa primul sau al doilea copil). Distruse (dupa primul avort). Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului).
Modul in care comunici in cuplu poate sa determine cat timp vei mai petrece in relatia respectiva.In articolul de azi am ales sa vorbesc despre cateva semne care pot prezice daca relatia va dura sau se indreapta spre despartire/divort.
Procurorii arata in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort generat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".
Acesta ii reproseaza indirect fostei sale sotii nu doar ca a ales sa expuna public, la un post de televiziune, viata lor de familie si neintelegerile pe care le-au avut dupa divort - despre plecarea Violetei in Turcia sau despre faptul ca artistul ar fi lipsit de la ultima aniversare a Violetei si de la sedinta cu parintii.
De asemenea, exista numeroase studii care demonstreaza impactul negativ al infertilitatii asupra casniciei si asupra calitatii vietii de familie, fiind recunoscut faptul ca imposibilitatea de a avea copii poate cauza in multe cazuri instrainarea partenerilor si poate conduce la divort.
"Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. E un divort de comun acord si vom avea amandoi grija de cea mica", a scris Catalin.
Alte cauze ale institutionalizarii sunt abandonul familial sau destramarea familiei prin divort. In general, familiile afectate de astfel de evenimente nu dispun de resursele necesare care sa le permita cresterea copiilor in conditii normale.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se vor intalni pe 12 februarie la primul termen al celui de-al cincilea divort al lor.
Lipsa de dorinta sexuala, aversiunea fata de sex sau lipsa orgasmului reprezinta motive importante care duc la despartire sau divort.
divort, pierderea locului de munca, un accident etc. Am nevoie sa fiu recunoscut si sa mi se respecte identitatea, drepturile.
google-analytics.com