Cautare

10017 de rezultate pentru "primul centru de" (3.02 secunde)
Cristina Siscanu, de la Kanal D, sotia lui Madalin Ionescu, are propriile secrete de frumusete care o ajuta sa se mentina in forma in fiecare zi. ... Ce ritualuri de frumusete ai?
Identificarea in cel mai scurt timp a microorganismelor agresive pentru protejarea populatiei La Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals", va functiona, din decembrie 2015, Centrul Roman de Cercetare Biomoleculara Aplicata Bolilor Infectioase, unic in tara noastra si in zona sud-est europeana.
Proiectul Trei generatii pentru maine isi propune sa sprijine femeile din Bucuresti care sunt in cautarea unui loc de munca, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajera, competente antreprenoriale, competente sociale - civice si competente informatice si sprijin pentru inceperea unei afaceri.
Fundatia Carrefour prezinta proiectele de responsabilitate sociala sustinute in Romania Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustinute in Romania.
Centru ultramodern de cercetare in Psihiatrie si Neurostiinte, construit in Bucuresti (Autoare- Liudmila Cernat) Centrul de Cercetare Translationala in Psihiatrie si Neurostiinte, proiect co-finantat din fonduri europene si implementat de Spitalul de Psihiatrie Prof. ... Alexandru Obregia, prinde contur in zona de Sud a Capitalei.
Peste 360 de studenti la medicina dentara au urmat stagii de pregatire practica in cadrul proiectului PRESIDENT, cofinantat din fonduri europene.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
continua campania de prevenire si combatere a fenomenului de tip bullying ce afecteaza copiii cu boli cronice sau cu dizabilitati, prin sustinerea unor workshop-uri de informare in scolile si liceele din Bucuresti si Ilfov.
Sunt asteptate ninsori slabe, iar in Bucuresti temperatura maxima va fi de 0 grade. ... Doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe in a doua parte a intervalului, iar in zonele joase de relief, local va mai fi ceata.
Proiectul de dezvoltare al bratului Borcea trece intr-o noua etapa. ... Pirloaga Marian) - Desi a fost scepticism in realizarea primului pas, Proiectul de dezvoltare a bratului Borcea trece intr-o noua etapa.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Catedrala Mantuirii Neamului a ajuns in faza in care se inalta turla principala, numita Pantocrator, care va avea inaltimea de 120 de metri. 600 de oameni lucreaza in 3 schimburi pentru a finaliza lacasul de cult pana in data de 30 noiembrie 2018, cand va fi sfintit.
Vin si ninsori, deci pe scurt vom avea un weekend aproape ca de iarna.
Partidul Democrat se face si el cu sediu in centru, la Trezorerie, linga garajul cu vila al viceprimarului Gheorghita.
Dilema de mai sus s-ar putea sa o aiba destui fumatori galateni, inca supravietuitori ai masurilor restrictiv-economice care s-au tot abatut asupra lor, care de astazi, daca trebuie sa astepte pe cineva la spital ori la policlinica, nu mai au voie sa-si aprinda o tigara nici macar in curtea institutiei medicale in cauza.
Nu mai vorbeste despre situatia PD-L Constanta, pentru ca - zice ea - lucrurile au fost transate de la centru.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. Erau vedetele salonului de masaj erotic care servea drept paravan pentru un bordel de lux.
DESTINATII DE VACANTA: Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: Liliana Teica) Mauritius a fost creat primul si apoi, Raiul, care este doar o copie a insulei - ar fi spus Mark Twain.
Peste putin timp, fostul presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Constanta planuieste sa ofere explicatiile de rigoare referitoare la "mazilirea" sa. Deputatul sustine ca aceasta este o datorie fata de cetateni si fata de colegi, care au ramas cu nelamurirea demisiei sau demiterii sale.
Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
google-analytics.com