Cautare

10017 de rezultate pentru "primul centru de" (4.23 secunde)
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Timp de 25 de ani, intre anii 1965 - 1990, dupa modelul Bucurestiului, mii de cladiri de patrimoniu au fost demolate in toate centrele vechi din orasele Romaniei. A fost rezultatul unei revolutii urbanistice bazate pe principii rudimentare cu scopul deliberat de a distruge trecutul.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Decizia a provocat un veritabil soc printre democrat-liberalii constanteni, mai toata lumea luand de buna declaratia lui Dutu.
Se intampla de multe ori sa ne manance pielea dupa ce am imbracat o bluza, insa sa nu dam foarte multa importanta acestui fapt, poate pentru ca avem treburi mai importante de facut.
Pentru a stabili masurile care se impun pentru a stagna si minimiza nivelul zgomotului (nivelul maxim admis de poluare fonica este de 50 de decibeli), Romania este obligata, conform regulilor UE, sa monitorizeze atat nivelul de zgomot din marile orase, cat si de pe portiunile cu trafic mare de pe caile ferate si drumurile nationale.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului. ... Brandurile care au ales pe ultima suta de metri sa devina parte a proiectului nostru au facut ca ponderea suprafetei inchiriate sa atinga 95%.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului. ... Brandurile care au ales pe ultima suta de metri sa devina parte a proiectului nostru au facut ca ponderea suprafetei inchiriate sa atinga 95%.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distracti deschis non-stop in Estul Europei, anunta lansarea uneia dintre cele mai atractive facilitati de distractie care se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor: cel mai mare circuit de carting dintr-un centru comercial din Romania.
Megamallul Colosseum va avea sosea cu patru pasaje subterane construite de Primarie Primaria Capitalei este partenera de afaceri cu dezvoltatorul centrului comercial Colosseum. ... In schimb, cei de la Colosseum vor construi o gradinita si un centru de asistenta sociala pentriu batrani.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
La capatul acestei crize, imparatul Diocletian creeaza provincia Scythia Minor (actuala Dobrogea), care din anul 395 va apartine Imperiului Roman de Rasarit (Bizantin).
Am in vedere cazare intr-o camera pentru 2 adulti si un copil, dar suficient de incapatoare, ceva la cca 45mp.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Si tocmai pentru ca sunt atat de putini nefrologi pentru copii, dr.
sumele declarate de bunavoie de firme pe primul trimestru al anului sunt cu 65 de milioane de lei mai mari decat cele declarate in aceeasi perioada a anului trecut. Fiscul spune ca economia judetului isi revine usor, iar Statistica a numarat peste 3.400 de locuri noi de munca.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine. ... Primul:
Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
google-analytics.com