Cautare

10017 de rezultate pentru "primul centru de" (3.48 secunde)
In prag de iarna, cand ne pregatim sa tragem linie si sa vedem cata grija am avut de noi anul acesta, mai putem inca sa facem ceva pentru propria sanatate si stare de bine.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
Programul "Primul siloz" nu mai este atractiv din cauza situatiei la nivel mondial in ceea ce priveste pretul graului. In vara anului trecut, guvernul a aprobat programul "Primul siloz", destinat agricultorilor, dupa modelul "Prima casa".
Belgienii celebreaza miercuri 21 iulie 2010 Sarbatoarea Nationala - 180 de ani de la fondarea tarii -, punctul culminant al ceremoniilor fiind parada militara din Piata Regala, la care vor asista Regele Albert II, membrii familiei regale, presedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy si reprezentanti ai altor institutiilor europene.
Batalia pentru sefia PD a fost inceputa deja de Emil Boc, care incearca de pe acum sa-si asigure sustinere din teritoriu. El considera ca anuntarea mai multor candidaturi demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Autismul este o tulburare ce poate afecta comportamentul, modul de gandire, comunicare si interactiune cu ceilalti. ... Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
Fumigenele aruncate de Stelian Dutu in presa centrala au rolul lor bine gandit, dar se dovedesc a fi pana la urma doar minciuni, aruncate ici-colo si anume in locurile esentiale.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Cladirea de pe cheiul Dambovitei mai are de asteptat pana sa se transforme in altceva decat o constructie parasita.
KFC extinde reteaua de restaurante prin inaugurarea locatiei cu numarul 63, in cel mai nou centru comercial din nord-estul tarii. Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
In tara noastra ar urma sa vina peste 6.300 de refugiati, in timp ce in cele 6 centre regionale de cazare sunt 950 de locuri, iar autoritatile incearca sa amenajeze noi spatii.
Galceava din sanul Aliantei a luat o turnura de-a dreptul dramatica pentru cei care sperau ca PNL-ul si PD-ul vor putea coabita in pace si armonie pe vecie.
Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animatie autohton, a lansat primul episod dintr-o serie de 12 scurtmetraje de animatie Pixel Art despre momentele esentiale din viata lui Dumitru Dorin Prunariu, singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Au conlucrat cu oamenii lor de incredere, de la premier pana la nivel de secretar de stat. ... Cel de-al treilea presedinte - Traian Basescu - a fost atipic:
Este necesar sa privim, din prisma interesului strategic al Romaniei, mai departe de tensiunea aparenta dintre Guvern si Presedinte.
In primele sase luni ale acestui an Electrica Galati a obtinut un profit de 16,816 milioane de lei din activitatea de exploatare, conform bilantului intocmit recent de catre conducerea societatii.
Desi de cateva luni aceasta tema parea sa fi fost abandonata, liderii celor doua partide spun ca acest lucru s-a intamplat din cauza agendei politice incarcate legate de bilantul primului an de guvernare.
Scandalul acuzatiilor referitoare la posibila existenta a unui centru de detentie al CIA in Romania ia o din ce in ce mai mare amploare, in contextul in care tara noastra a fost avertizata in urma cu doua zile de catre deputatul britanic Claude Moraes cu amanarea aderarii la UE cu doi ani sau chiar pe termen nelimitat.
google-analytics.com