Cautare

10017 de rezultate pentru "primul centru de" (4.61 secunde)
BBC scrie despre noul Centru Vechi al Bucurestiului Pentru turistii occidentali care mai vin in Romania BBC Travel ofera turistilor straini o imagine noua a Bucurestiului, vorbind laudativ despre renovarea Centrului Vechi, despre vestigiile de aici, dar si despre statuia de un gust indoielnic de pe treptele Muzeului National de Istorie si facand o buna reclama catorva localuri din zona.
Anual, milioane de analize, sute de transplanturi si peste o suta de mii de pacienti internati Institutul Clinic Fundeni, 2013.
Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat recent, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustnute in Romania. Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai - Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
Ger naprasnic in toata Romania de 1 Decembrie! Meteorologii ANM au emis avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru Bucuresti si alte 16 judete din sudul si sud-estul tarii, incepand din noaptea de marti spre miercuri.
Avem partide de stinga, de dreapta sau de centru doar cu numele. Creat de Ion Iliescu drept partid de stinga, PDSR, azi PSD, s-a dus mult spre centru. E de stinga doar cu numele. Putine sint notele prin care l-ai dibui ca e de stinga:
Avem partide de stinga, de dreapta sau de centru doar cu numele. Creat de Ion Iliescu drept partid de stinga, PDSR, azi PSD, s-a dus mult spre centru. E de stinga doar cu numele. Putine sint notele prin care l-ai dibui ca e de stinga:
Raiffeisen Bank a inaugurat ieri, la Craiova, primul centru de credite imobiliare si ipotecare „Raiffeisen Bank - Casa Ta“ deschis în Banie. Prin aceasta facilitate, clientii au posibilitatea unei întâlniri cu specialistii bancii si în afara orelor de program, pe baza unei programari telefonice.
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... 10 programe pentru societatile comerciale Mergand in general pe principiul "Primul venit, primul servit", Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei ofera societatilor comerciale finantari de maxim 1.849.999 lei.
Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E! Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena.
Ungureanu a mai spus ca incepe sa fie dezamagit de guvernul Ponta, dar ca inca ii acorda credit. ... Ati inceput o serie de prezentari ale candidatilor PDL din tara.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei. Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Delegatia Permanenta a PLD a adoptat vineri o rezolutie potrivit careia singura solutie reala pentru iesirea din criza este organizarea de alegeri parlamentare anticipate. Liberal-democratii si-au exprimat totodata disponbilitatea de a guverna intr-o alianta de centru-dreapta.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
Zelmer South Europe SRL, cu sediul central la Bucuresti, va constitui principalul centru de distributie pentru produsele marca Zelmer.
Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. Mai sunt astfel de centre culturale franceze la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v.
Tulburari ale somnului Tulburari ale somnului Izolare sociala Izolare sociala Implicare emotionala scazuta Implicare emotionala scazuta Scaderea performantelor Scaderea performantelor scolare/profesionale Interes crescut pentru idei abstracte, filosofice, religioase, oculte Neglijarea igienei si aspectului fizic Iritabilitate, anxietate Tulburari de atentie La primul episod obligatoriu examinare imagistica cerebrala (computer tomograf sau RMN) Nu exista o analiza de laborator specifica pentru schizofrenieNu exista o analiza de laborator specifica pentru schizofrenie.
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
google-analytics.com