Cautare

10017 de rezultate pentru "primul centru de" (3.08 secunde)
"Magnatul Dan Voiculescu vrea ca marea alianta a Opozitiei sa fie de centru".
'Incercarea de eliminare a PDL de pe scena politica a inceput in forta chiar in primele zile ale acestui an. Solutia gasita de opozitie pare a fi, la o succinta trecere in revista, una elaborata in cele mai mici amanunte.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
Anul acesta, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" ar putea sa primeasca o parte din banii necesari pentru infiintarea Centrului Expozitional Transfrontalier, un vis mai vechi al reprezentantilor Camerei.
Vineri, 24 mai, la ora 11.00, va avea loc conferinta de presa prilejuita de deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau, la adresa Bd.
Dr Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, a postat pe Facebook un text, despre deschiderea Centrului de senologie la Spitatlul Sf. ... La Spitalul Sfanta Maria din Capitala s-a deschis un nou Centru de senologie.
Liv Hospital, renumit in plan mondial, localizat in Istanbul si Ankara - Turcia, centru de servicii pentru terapie globala, detine standarde de excelenta in domeniul serviciilor de consultanta terapeutica, educatiei si pregatirii profesionale si tratarii pacientilor din strainatate.
Mercurul va urca in termometre pana la valori de +17 grade Celsius. Joi 28 Ianuarie 2016 Temperaturile continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii si vremea va fi calda pentru acesta data, chiar deosebit de calda la deal si la munte.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
De asemenea, are regiuni colinare si podisuri - Ardenii in Nord-Est, Masivul Armorican in Nord-Vest, Masivul Central, dominat de inaltimi vulcanice (Puy de Dome 1.465 m, Puy de Sancy 1.886 m), in partea central-sudica, precum bazine si culoare depresionare (bazinul Parisului, al Acvitaniei, culoarul Rhonului, campia Alsaciei) si campii litorale (Languedoc, Roussillon, Gascogne).
De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata "De-aici pornim: Romania, al 7-lea potential de influenta in Parlamentul European!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana.
Incepand cu luna mai, in cadrul Spitalului Life Memorial, va functiona Centrul pentru Tratarea Tulburarilor de Statica Pelvina la femei. Acest nou Centru ofera cele mai noi solutii medicale pentru rezolvarea disfunctiilor planseului pelvin, la femei. Afectiunile care vor fi tratate in Centru sunt:
Gral Medical a fost singurul centrul medical din categoria serviciilor medicale ce a fost premiat, datorita reusitelor obtinute de cel mai mare centru oncologic din Romania - OncoFort, la categoria :
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. ... Dezvoltatorul promite 1.600 de locuri de munca. Proiectul Electroputere Shopping Center este mai aproape de realitate.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta. Documentul prezentat ieri de Valeriu Stoica, intitulat “Restructurarea polului de centru-dreapta.
google-analytics.com