Cautare

1072 de rezultate pentru "popa" (3.44 secunde)
Vicepresedintele Partidului Conservator, Nicolae Popa, sustine ca PC va cere Coalitiei inlocuirea urgenta a ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, acuzan-du-l ca "are meritul de a fi incurcat semnificativ dezvoltarea mai multor sectoare economice ale Romaniei".
Popa Emil, 57 ani, medic primar epidemiolog in Galati, aflandu-se pe 14 iunie 2008 in Hamburg, la ora 24 si 17 minute se deplasa spre hotel pe un bulevard paralel cu Elba, cand a observat pe cer lumini de culoare portocalie care veneau cu viteza din fata, incetineau, urmandu-si apoi traseul.
Ce s-ar intampla daca medicii ar face ca minerii sau ca lucratorii de la ICAB si ar sta 3 zile fara sa acorde asistenta de urgenta oamenilor? Sa nu se joace Puterea cu rabdarea medicilor! FLORIAN POPA MICSAN
La randul sau, presedintele filialei Alba a partidului, vicepresedintele PC Nicolae Popa, a afirmat ca iesirea de la guvernare "trebuie cugetata cu intelepciune si fara graba, deoarece ea ar putea avea repercusiuni asupra imaginii partidului in fata electoratului".
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
In aceeasi situatie se afla si consilierul local Marian Popa. ... Marian Popa a fost ales in 2004 pe listele PC, dar a demisionat din aceasta formatiune politica la aproximativ doi ani dupa validarea mandatului sau.
Centralele din cartierele Victoria II si Popa Sapca nu vor mai produce agent termic din aceasta iarna.
Satisfactii materiale nu are nici Silviu Dumitru, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, iar lui Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj, nu i-ar strica o marire de salariu.
Democratul Oprea Motoi este noul primar al comunei Barca (Dolj), acesta obtinand cu 13 voturi mai mult decat contracandidatul sau, Marin Popa (PSD).
PNL-PD, Oprea Motoi, a castigat alegerile pentru fotoliul de primar al comunei doljene Barca la o diferenta de numai 13 voturi fata de contracandidatul sau pesedist, Marin Popa.
Acuzat de atitudine anticonstitutionala Vicepresedintele conservator Nicolae Popa a confirmat ieri ca PC va depune in Parlament o motiune simpla pentru demiterea vicepremierului Markó Béla, pe care il acuza de actiuni antistatale si antiromanesti.
Directorul Cornel Popa a precizat ca imobilul a fost retrocedat in natura in luna iunie a anului trecut, iar legea prevede faptul ca institutia poate ramane doar trei ani in imobil dupa restituirea in natura catre fostii proprietari.
Senatorul PNL de Brasov, Nicolae Vlad Popa, semnatar al apelului lui Flutur, declarase ca in cazul in care premierul Tariceanu il va inlatura din functie pe actualul ministru al Agriculturii, el si ceilalti parlamentari liberali care il sustin pe Flutur vor vota in Parlament impotriva tuturor proiectelor de lege ale Guvernului, incepand cu legea bugetului de stat pe 2007.
Deputatul de Dolj, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL La votul pentru vicepresedintii pe regiuni de dezvoltare, Varujan Vosganian a castigat in defavoarea lui Romeo Stavarache (Moldova), Puiu Hasotti in defavoarea lui Octavian Popa (Sud-Est), Adrian Miutescu in defavoarea lui Constantin Dumitru (Muntenia), Cornel Popa in defavoarea lui Marius Nicoara (Nord-Vest), Eugen Nicolaescu in defavoarea lui Marius Oprea (Transilvania), Marian Petrache in defavoarea lui Mircea Ciopraga (Bucuresti-Ilfov).
Tribunalul Galati se va pronunta in urmatoarele zile asupra cererii formulate de Partidul Conservator in privinta incetarii de drept a mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Tot saptamina trecuta Marian Popa a aflat ca isi poate pastra locul din Consiliul Local, chiar daca PC a cerut sprijinul justitiei pentru a i-l lua. ... Titlul de cel mai inspirat om politic il vom acorda consilierului local independent Marian Popa.
Legat de atacurile lansate de pedisti, Ilie Popa, vicepresedinte al asociatiei deja mentionate, ne-a spus ca cei de la PD se dovedesc inca o data a fi niste neseriosi.
Le place puterea Liderul PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, nu s-a aratat deloc interesat de posturile de conducere detinute de democrati. ... Dimpotriva, mai sunt locuri importante pentru judetul nostru unde ar trebui pusi oameni care sa-si faca serios treaba, indiferent de culoarea politica", a explicat liberalul Popa.
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
google-analytics.com