Cautare

1072 de rezultate pentru "popa" (2.61 secunde)
Interviu cu sociologul Florian Popa Micsan: ... Florian Popa Micsan: - Pornesc de la fapte concrete.
Nenorocirea este ca, dupa luarile de pozitie transante ale Patriarhiei Romane prin care se condamnau ferm ororile lui Corogeanu, membri ai Sfantului Sinod au ajuns la concluzia ca smerenia si rugaciunea, precum si mataniile batute de ex-popa Daniel il pot readuce pe acesta in randul duhovnicilor si al slujitorilor lui Hristos.
Independentul Marian Popa il considera pe seful Comisiei de urbanism, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro. Popa a depus si o reclamatie la Politie privind incalcarea legii conflictului de interese de catre Gavan.
Amorin Popa. ... Cornel Popa, directorul medical al Spitalului Clinic Judetean. ... Amorin Popa, seful sectiei de diabet. Mai acid, prefectul a spus:
Popa Rezerve: ... Popa (conflict cu conducerea) Stadion: ... Catalin Popa / Asistenti: Bogdan Gheorghe, Ciprian Dansa / Arbitru VAR: Ovidiu Hategan / Asistent VAR:
Stoica 19, Popa 53/ Bahassa 39 Echipele de start: ... Popa Rezerve: Gorcea - Peteleu, Pitian, I. Filip, Fossati, Popadiuc, Cimpanu, Silaghi, E.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii. ... "Absolut fiecare transport va fi insotit de Politie ", declara subprefectul Popa.
Astfel, Miron Mitrea va fi lider al grupului PSD, Calin Popescu-Tariceanu - la PNL, Cozmin Gusa - la PD, Lucian Bolcas - la PRM, Kelemen Attila - la UDMR, Daniela Popa - la PUR, iar Varujan Pambuccian - lider al grupului minoritatilor.
In cadrul unei sedinte interne din cadrul Organizatiei Judetene PC Galati a fost atins subiectul excluderii din partid a consilierului local Marian Popa, desi acesta a parasit formatiunea politica de multa vreme.
Liberalul de Bihor Cornel Popa a fost desemnat chestor al Camerei Deputatilor. El ii ia locul lui Dan Motreanu, devenit ministru al Agriculturii dupa revocarea din functie a platformistului Gheorghe Flutur.
El a precizat ca aceste presiuni se fac prin intermediul deputatului Nicolae Popa, fost lider al filialei Alba a PC, care si-a dat demisia din partid la inceputul anului si s-a inscris in PNL .
Dar, din cate se aude de la "ultima strigare", pe primul loc pentru Consiliul Local Municipal s-ar afla Madalina Popa, urmata pe locul doi de Danut Moisoiu - in prezent consilier municipal si unul dintre cei pe care anumiti democrat-liberali de la judet nu i-ar mai dori pe nici o lista si in nici un caz pe o pozitie eligibila.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias.
Liberalul Nicolae Vlad Popa, membru al comisiei, a explicat ca acest amendament este necesar din perspectiva unei tot mai intense participari a parlamentarilor romani la lucrarile forurilor europene.
La randul lor, pesedistii au ripostat amintind ca Florin Popa, consilier PSD, a fost suspendat din functie tocmai pentru ca era director la APDM, iar aceasta unitate nu are nici o legatura cu CL si Primaria municipiului.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Florin Paslaru si Florin Popa au fost suspendati din functiile de membri ai legislativului local pe motiv ca sunt incompatibili cu aceasta functie. Dupa vizite la tribunal facute de cei doi, pesedistul Paslaru a fost declarat compatibil, dar Florin Popa a fost nevoit sa se declare invins.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; Lect. Dr. Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara;
Initiativa apartine deputatului liberal Cornel Popa.
google-analytics.com