B365.realitatea.net informeaza : Oprescu despre articolul EVZ: Mi s-au cerut 100.000 € pe luna sa nu apara

Primarul General a fost intrebat de un consilier general despre articolul aparut luni in ziarul Evenimentul Zilei, "Sorin Oprescu, nasul mafiei spitalelor bucurestene".
Referitor la articolul din evz.ro, care sustinea ca "Interesele firmelor abonate la banii spitalelor se intersecteaza periculos chiar cu afacerile familiei primarului general, Sorin Oprescu, riscand sa-l aseze pe edilul-sef intr-un grav conflict de interese", Oprescu a declarat: "Mi s-a cerut sa cotizez cu o suta de mii de euro pe luna ca sa nu apara materialul. Eu nu dau spaga". Declaratia lui Oprescu a venit ca urmare a interpelarii facute de consilierul PDL Romeo Pop, membru n Consiliul de Administratie al Spitalului Colentina.
Primarul general a amenintat ca va recurge la justitie pentru a demonstra falsitatea acuzatiilor. "Administratia Spitalelor nu a avut legatura niciodata cu cumparaturile facute de spitale. Licitatiile pentru medicamente sunt facute de catre directorii de spitale. In privinta aparaturii medicale, consiliile de administratie ale spitalelor sunt cele care decid ce sa se cumpere", a spus Oprescu, aratand ca nu avea cum sa influenteze achizitiile.
Consilierii PDL sustin ca asteapta ca primarul general sa raspunda in scris acuzatiilor aduse de evz.ro, conform presedintelui Consiliului General, Calin Murg.