Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (3.52 secunde)
In acest sens, presedintele PC Dan Voiculescu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Basescu, intitulata "Traiane, sa rupem pisica! ... Traiane, hai sa rupem pisica!
Sunt semne tot mai clare ca lui Boc i se arata pisica dupa pisica, in ultimele zile, doar-doar o intelege mesajul.
SUA ii arata pisica lui Basescu? ... O ipoteza ar fi, insa, aceea ca SUA ii arata pisica lui Basescu. Si inca zdravan.
Aceste asigurari sunt foarte folositoare in conditiile in care cainele sau pisica proprietarului musca musafirul acestuia. ... Totodata, polita acopera daunele atunci cand cainele sau pisica darama rafturi in magazin sau provoaca orice alt fel de pagube.
Astfel, pot fi vanate 300 de exemplare de urs, 500 de exemplare de lup, 120 de ras si 500 de pisica salbatica. ... Perioada in care este permisa vanatoarea la lup, ras si pisica salbatica este 15 septembrie 2006 - 31 martie 2007.
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" (continuare) "Imi maschez supararile" - Cum a trecut dubla campioana olimpica de la un dram de zgarcenie la generozitate De pe tricoul ei ne sar in ochi o pisica blanda - "nu stiu cine e pisica asta, asa au facut-o creatorii piesei vestimentare" - si cinci litere de-o schioapa care vorbesc perfect despre punctul carierei sale - "Vogue?
Ce logo a pregatit motorul de cautare Google celebreaza, miercuri, sarbatoarea de Halloween, printr-un logo interactiv in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment, respectiv o fantoma, un schelet uman, o pisica neagra, un corb si mai multi dovleci.
In timpul festivalului, pana vineri, 6 octombrie, Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul Pisica Patrata, va acoperi cu graffiti intreaga cladire a Centrului International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative - CINETic, de pe strada Tudor Arghezi 3b.
In timpul festivalului, pana vineri, 6 octombrie, Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul Pisica Patrata, va acoperi cu graffiti intreaga cladire a Centrului International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative â€" CINETic, de pe strada Tudor Arghezi 3b.
CRBL este Domnul Pisica, inteligent si cult â€" mai inteligent si mai cult decat multi oameni. El are in grija o biblioteca magica si un portal catre o lume de basm inchisa intr-un stejar imens.
- La revedere, printesa, Editura Vinea, 1995, carte distinsa cu Marele premiu Ion Vinea pentru debut literar - Marfa (antologie colectiva, impreuna cu Dan Mircea Cipariu, Florin Dumitrescu, Sorin Ghergut si Dan Plesa), Editura Salut, 1996 - Poemul de garda, Editura Celsius, 1999 - Pisica neagra, pisica moarta (impreuna cu Traian T.
Astfel, o pisica are nevoie de 12 ore de odihna, un piton de 18 ore, o oaie de numai 3,8 ore, iar o girafa de cel mult 2 ore.
Imediat dupa ce parasesti batranul brat Borcea, faci dreapta si dupa vreo 4 km faci popas, pe malul stang, pe ostrovul Pisica ori Tramsani, tot aia e.
Pisica spalata de o blonda Doua blonde la taclale. ... - Fata, mi-a murit pisica dupa ce i-am facut baie. La care cealalta intreaba:
Nu conteaza ce culoare are pisica, important este ca ea sa prinda Schimbarea. Schimbare care, in plan geopolitic, este deja vizibila.
Midas este o pisica cenusie adoptata din Turcia, care s-a nascut cu patru urechi. Midas are doar patru luni, dar are deja 19.300 de urmaritori pe Instagram.
Dupa ce multe luni pisica fara de suflare a zacut in curtea lor, mai-marii din PSD au luat o decizie istorica si au hotarat ca ar fi timpul ca mirosurile pestilentiale sa emane si din curtea Coalitiei.
Asta explica de fapt toate miscarile din interiorul Aliantei D.A. Democratii si liberalii incearca sa isi arunce pisica unul in ograda celuilalt.
Pai, ori presedintele nu mai este in apele sale zbuciumate, de il slabeste pe primul ministru din chingile acuzatiilor, ori este vorba despre o joaca de-a soarecele si pisica, in care Basescu este pisica, iar Tariceanu este soarecele.
Soarecelui a ajuns sa-i placa joaca cu pisica si mai vrea. Ne dam cu totii seama ca in realitate nu-si doresc asta, ci mai degraba ar vrea din toata inima sa se rupa Alianta, cu conditia sa fie democratii de vina, sa piarda ei procente din simpatia electoratului.
google-analytics.com