Cautare

179 de rezultate pentru "paunescu" (3.98 secunde)
In plus, se depun diligente ca sa-i recruteze pe Razvan Theodorescu, Adrian Paunescu, Dinu Sararu, Aurelian Bondrea. La capitolul strategie politica se vehiculeaza numele lui Dan Mihalache si Alin Teodorescu.
Ataca obsesiv mogulii de presa de la Realitatea TV si Antena, dar nu spune nimic despre mogulul George Paunescu, patronul postului B1TV.
Pentru sefia de la Agricultura este vehiculat si numele lui Orest Onofrei (fost prefect de Suceava) La sefia Ministrului Sanatatii este vehiculat numele lui Virgil Paunescu (PD-L).
Tudor Mohora (61 de ani) si Ion Sasu (67 de ani) - fosti lideri ai studentilor comunisti (UASCR) au activat alaturi de Adrian Paunescu si de Ilie Verdet (fostul premier comunist), in Partidul Socialist al Muncii, infiintat imediat dupa Revolutie ca succesor al PCR.
Adrian Paunescu declara, in plenul senatului, despre Ion Iliescu ca "e acum ca Ceausescu in cele mai negre zile". Nimeni din PSD nu lasa afacerile din mana.
Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Calin Tariceanu, Antonie Iorgovan, Ion Predescu, Dan Mircea Popescu, Alexandru Barladeanu, Dan Martian, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Sergiu Nicolaescu, Corneliu Coposu, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, Gabriel Tepelea, Ilie Verdet, dar si alaturi de functionari anonimi si de mare valoare ai Senatului care duc de cele mai multe ori greul muncii.
Pe urmatoarele doua locuri se plaseaza Sorin Ovidiu Vantu si familia Paunescu, cu averi estimate intre 830-900 de milioane de dolari.
FP, listat la Bursa peste opt luni Fondul Proprietatea (FP) se va putea lista la bursa dupa opt luni de la aprobarea si publicarea proiectului de Ordonanta de Urgenta pentru accelerarea procedurii de acordare a despagubirilor aferente imobilelor, a declarat ieri Alexandru Paunescu, presedintele FP, citat de NewsIn.
Presedintele Fondului Proprietatea, Alexandru Paunescu, a declarat pentru Mediafax ca aproximativ 10% din totalul de 2.251 de actionari inregistrati pana acum au cetatenie straina, iar dintre acestia 15 sunt din SUA.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, declara recent ca printre investitorii interesati sa cumpere activele Tractorul se regasesc compania indiana Mahindra&Mahindra, dar si investitori romani precum Gigi Becali, fratii Paunescu si Ilie Carabulea, patronul de la Atlassib.
Potrivit topului "Adevarul 500 miliardar", primii zece cei mai bogati romani sunt, in ordine, Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro, Ion Ţiriac, cu o avere de 950 de milioane-1 miliard de euro, Zoltan Teszari, cu o avere de 900 de milioane de euro, fratii Marius si Emil Cristescu, cu o avere estimata la 850 de milioane de euro, Sorin Ovidiu Vantu, cu o avere de 800-850 de milioane de euro, Veronica Dragan, cu 800 de milioane de euro, George Becali, cu o avere de 700-750 de milioane de euro, fratii Bobby si Razvan Paunescu, cu o avere de 700 de milioane de euro, Ovidiu Tender, cu o avere estimata la 650-700 de milioane de euro, si familia Voiculescu, cu o avere de circa 650 de milioane de euro.
La eveniment a participat si Presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR), George Constantin Paunescu, care a tinut un scurt speech.
• Ziarul Evenimentul zilei , preluat in luna februarie de la Ringier Romania de compania "Editura Evenimentul si Capital", al carei actionar majoritar este Bobby Paunescu, a raportat scaderi de vanzari in perioada ianuarie - martie 2010.
Adrian Paunescu publica in Jurnalul National articolul "Canibalii libertatii presei", pe care il puteti citi in continuare. 'Fireste, exista si exemplare normale, din punct de vedere fizic, printre ei.
Paunescu, a primit aseara un avertisment indirect de la stapan: delictul de opinie trebuie sanctionat si nici o fapta buna (sprijin neconditionat in campanie) nu trebuie sa ramana nepedepsita!'
Adrian Paunescu publica in Ring articolul "Tuca, 44", pe care il puteti citi in continuare. 'Astazi, omul de cursa lunga, teleastul, poetul tainic, gazetarul de exceptionale si surprinzatoare impliniri, Marius Tuca, implineste 44 de ani.
• B1 TV "e un loc in care consider ca am avut o discutie civilizata cu actionarul Bobby Paunescu si consider ca putem face treaba foarte bine impreuna".
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, George Constantin Paunescu, a spus ca a inaintat o propunere primului-ministru pentru prelungirea perioadei de plata a obligatiilor restante catre stat cu unul sau doi ani, pentru ca aceste firme sa poata sa-si plateasca datoriile curente catre Fisc.
si tarii mele minima dreptate", referire la versurile ultimei poezii a lui Adrian Paunescu. De asemenea, protestatarii au scandat numele unor membri CNA:
Se inchide un parteneriat extraordinar cu Bobby Paunescu, de 10 ani, si B1 TV. Vom da un comunicat de presa impreuna, nu ne-am certat, ramanem prieteni...
google-analytics.com