Cautare

179 de rezultate pentru "paunescu" (7.36 secunde)
Informatia a fost confirmata si de catre presedintele de onoare al Stelei, Viorel Paunescu, un alt amic de-al patronului campioanei Romaniei: ... E puternic, are un tonus bun si respecta cu strictete toate normele impuse de conducerea penitenciarului, a precizat, pentru Libertatea, Viorel Paunescu.
Poezia este scrisa de Adrian Paunescu, in momentul despartirii de Margareta Muresan, maestra de sah! Verusurile sunt sugestive, as putea sa ascult aceasta melodie la nesfarsit fara sa ma plictisesc.
Un numar mare de membri ai Cenaclului se intalnesc la 45 de ani de la infiintarea Cenaclului Flacara, 75 de ani de la nasterea lui Adrian Paunescu si 100 de ani de Romania.
Desi se intelegeau perfect si se iubeau nebuneste, casnicia dintre Bobby Paunescu si Alice Peneac s-a terminat definitiv pe 10 decembrie.
A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile; este unul din putinele lucruri pentru care am a-i multumi lui Adrian Paunescu si o fac.
A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile; este unul din putinele lucruri pentru care am a-i multumi lui Adrian Paunescu si o fac.
Fiul regretatului Adrian Paunescu, Andrei, a vorbit, luni, la Antena 3, despre trecerea in nefiinta a celebrului cantaret de folk, Victor Socaciu, la putin timp dupa ce a fost anuntata vestea trista a mortii sale.
"Aceasta sedinta poate deveni istorica prin comuniunea noastra de interese", a sintetizat bardul Adrian Paunescu evenimentul de ieri. ... Dar oricate pacate ar avea democratii, sunt preferabili sustinerii unor partide care au avut nerusinarea sa-i trimita in parlament timp de mai multe legislaturi pe Adrian Paunescu sau Ilie Merce.
Printre cei puricati de societatea civila se numara Ion Iliescu, Mihai Tanasescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu, Doru Ioan Taracila, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Nica, Adrian Paunescu, Serban Nicolae, Ion Solcanu, Rodica Stanescu, Antonie Iorgovan, Dan Voiculescu, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Ilie Sarbu, Ovidiu Branzan, Ovidiu Musetescu, Serban Mihailescu, Octav Cozmanca.
Concret, odata cu reluarea temei de catre Adrian Paunescu, mai multe organizatii civice - printre care se numara GDS si ProDemocratia - au cerut tuturor candidatilor la presedintie sa se pronunte in aceasta problema.
Adrian Paunescu a dorit sa puncteze, din sala, ca, potrivit lui Lucian Blaga, vesnicia s-a nascut la sat. Neintimidat de interventia colegului sau, Pacuraru a continuat, intrebandu-se de ce votul pentru PSD a exprimat harta saraciei in Romania.
La fel de inspirat, Adrian Paunescu a tinut sa declame o poezie special conceputa pentru colegii sai “gladiatori polemici si facatori de legi“.
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a demis ieri din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii pe Virgil Paunescu. Potrivit unui comunicat remis de Guvern, acesta a fost eliberat din functie din motive de incompetenta.
Totodata, a fost parafat un acord intre Ming Yang Wind Power Group si Romanian Paunescu Corporation pentru investitii in centrale eoliene si echipamente de export.
Initiativa senatorului PSD Adrian Paunescu prevede si intonarea imnului la incepera programului saptamanal in toate unitatile militare, precum si la inceputul programului saptamanal in toate scolile primare, gimnaziale si in licee.
In ianuarie 2010, cotidianul si-a schimbat layout-ul, ajungand compact si a renuntat la ghidul TV iar in februarie a fost cumparat de omul de afaceri Bobby Paunescu.Printr-un facelift a trecut si "Romania libera", Medien Holding lansand pe parcursul anului trecut si la inceputul acestui an o serie de suplimente printre care, "Centrul istoric", "Sanatate" sau "Spa&Fitness".
recitalurile de poezie erau insotite si de muzica folck - in voga in acei ani, ca urmare a modelului Cenaclului Flacara, condus de Adrian Paunescu.
"Trezeste-i si nu-i lasa sa doarma", indemna fluturasul respectiv, fara a face nici o referire la o alta imagine care a facut cariera in domeniul "trasului la aghioase", cea a senatorului PSD Adrian Paunescu.
Printre acestia se numara Iris si Felicia Filip, VH2, Talisman, Gil Dobrica, Ion Dolanescu, Adrian Paunescu, Sergiu Nicolaescu, Horia Moculescu.
Presedintele Comisiei senatoriale, Adrian Paunescu, a declarat ca au fost "niste mici incurcaturi" de natura procedurala, precizand ca este vorba de "o problema cu numarul de propuneri si cu numarul de locuri existente".
google-analytics.com