Cautare

179 de rezultate pentru "paunescu" (3.33 secunde)
Atat senatorul PSD Adrian Paunescu, cat si liderul PRM au solicitat plenului sa-i dea dreptul IPS Laurentiu Streza, mitropolit al Ardealului si presedinte al Fundatiei Gojdu din Sibiu, sa prezinte punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe.
Pe o lista a personalitatilor cele mai banuite ca ar fi colaborat cu Securitatea, pe primul loc se afla Adrian Paunescu (63%), urmat de Corneliu Vadim Tudor (57%) si Traian Basescu (43%).
PSD detine in prezent, in urma negocierilor politice conform algoritmului de reprezentare parlamentara, presedintia a patru dintre cele 15 comisii ale Senatului (Mircea Geoana - Comisia pentru poli-tica externa, George Maior - Comisia pentru aparare, Adrian Paunescu - Comisia pentru cultura si Rodica Stanoiu - Comisia pentru cercetarea abuzurilor) si a sase comisii dintre cele 17 ale Camerei Deputatilor (Mihai Tudose - Comisia pentru politica economica, Mihai Tanasescu - Comisia pentru buget, Dan Ioan Popescu - Comisia pentru industrii si ser-vicii, Tudor Mohora - Comisia pentru cercetarea abuzurilor, Ioan Bivolaru - Comisia pentru regulament, Cliveti Minodora - Comisia pentru egalitatea de sanse).
Acesta declarase in urma cu o saptamana ca este nemultumit de activitatea unor importanti membri de partid, printre cei vizati numarandu-se Dan Ioan Popescu, Rodica Stanoiu, Emilian Cuteanu si Adrian Paunescu.
Fostul lider social-democrat i-a dat ca exemple pe Ion Iliescu, Adrian Paunescu, Rodica Stanoiu, Ioan Mircea Pascu si Razvan Theodorescu.
El i-a nominalizat in acest sens pe Ion Iliescu, Adrian Paunescu, Rodica Stanoiu, Ioan Mircea Pascu, Razvan Theodorescu.
La randul sau, senatorul Corneliu Vadim Tudor, presedinte al Partidului Romania Mare, este amintit de Tismaneanu ca facand parte din "poetii de curte ai regimului comunist", alaturi de Adrian Paunescu, Dinu Sararu si Eugen Barbu.
De altfel, PSD si PC s-au aratat si ele impotriva demersului presedintiei, in conditiile in care pesedistii Ion Iliescu si Adrian Paunescu au fost mentionati ca activisti comunisti importanti.
Comisia, prezidata de senatorul PSD Adrian Paunescu, a alocat timpii de antena proportional cu reprezentarea parlamentara a fiecarui partid, pentru aceasta decizie votand toti membrii comisiei, cu exceptia reprezentan-tilor PD.
Reprezentantii PD si ai Presedintiei au chiulit Presedintele comisiei de cultura Adrian Paunescu (PSD) a precizat, la tribuna plenului, ca propunerile venite din partea PD si Presedintiei, Alexandru Lazescu si Catalin Avramescu, au venit la comisie prea tarziu, iar persoanele respective nici nu au fost de gasit pentru a fi audiate.
Traian Basescu a vrut sa loveasca in Adrian Paunescu, Ion Iliescu, Mihai Ungheanu si Corneliu Vadim Tudor", sustine Catalin Boboc, liderul OTRM Constanta.
Printre deputatii si senatorii PSD despre care se crede ca nu vor vota pentru motiune se numara cei aflati in jurul lui Ion Iliescu- adica Razvan Theodorescu, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, dar si cei apropiati de Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc si Adrian Nastase.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Corneliu Vadim Tudor (PRM) - 1%, Vasile Blaga (PDL) - 2%, Dorel Onaca (PDL) - 3%, Mircea Geoana (PSD) - 4%, Marko Bela (UDMR) - 4%, Sorin Oprescu (independent) - 4%, Cristian Diaconescu (PSD) - 5%, Gheorghe Copos (PC) - 7%, Verestoy Attila (UDMR) - 10%, Adrian Paunescu (PSD) - 15%, Gheorghe Flutur (PDL) - 16%.
As vrea sa le multumesc domnilor Sebatini si Paunescu si grupului de parinti care mi-au fost de un real ajutor", ne-a declarat antrenorul Ionut Niculcea.
Senatorii care au votat cel mai putin sunt Corneliu Vadim Tudor (PRM), cu 70 voturi din 3.298 (2,1%), Mircea Geoana (PSD), cu 146 voturi (4,4%), Aristide Roibu (PSD), cu 291 voturi (8,8%), Vasile Blaga (PD-L), cu 108 voturi (9,2%), Cristian Diaconescu (PSD), cu 418 voturi (12,7%), Adrian Paunescu (PSD), cu 579 voturi (17,6%), Gheorghe Copos (PC), cu 522 voturi (18,6%), Ion Iliescu (PSD), cu 714 voturi (21,7%) si Adrian Cioroianu (PNL), cu 282 voturi (21,8%).
Totodata, fostul senator conservator Rodica Stanoiu a solicitat pensie de parlamentar, la fel ca si Adrian Paunescu (PSD), care a ratat cel de-al patrulea mandat de senator in Hunedoara.
Totodata, fostul senator conservator Rodica Stanoiu a solicitat pensie de parlamentar, la fel ca si Adrian Paunescu(PSD), care a ratat cel de-al patrulea mandat de senator in Hunedoara.
Mihaela Brumar - inspector scolar pentru programe comunitare si integrare europeana; Floriana Anca Paunescu - inspector scolar de specialitate invatamant prescolar etc.
Geoana a spus ca reprezinta Senatul la manifestari, i-a salutat pe Vadim Tudor "cu prietenie", fapt care a generat aplauze si scandari "Vadim", si pe Adrian Paunescu.
google-analytics.com