Cautare

1029 de rezultate pentru "paul papp" (6.76 secunde)
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei".
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
FARCAS) Ufologul australian Paul Dean, despre care am amintit si saptamana trecuta, a devenit, in ultimii 20 de ani, expert in ceea ce priveste asa-numitele fisiere OZN guvernamentale.
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, a declarat ca incearca sa aduca in judetul Galati cit mai multe fonduri guvernamentale.
Paul Pacuraru, senator si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a comentat, pentru "Monitorul de Galati", excluderea din PNL a oamenilor politici Mona Musca si Ioan Ghise.
Daca asupra ofertei politice a PNL privind strategia de modernizare a Romaniei au existat puncte de vedere pertinente si indrumare din partea senatorului Varujan Vosganian, in ceea ce priveste programul de strategii politice a liberalilor coordonarea a revenit senatorului galatean Paul Pacuraru.
Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale.
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Norica Nicolai, a declarat miercuri ca senatorii care cerceteaza cazurile Paul Pacuraru si Codrut Seres vor propune o solutie plenului, si nu se va proceda ca la Camera Deputatilor, unde comisia a lasat plenul sa decida.
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
Mircea Toader si Victor Paul Dobre, parlamentari... in mintea unora Spre surprinderea noastra, doi fosti parlamentari de Galati, democrat-liberalul Mircea Nicu Toader si liberalul Victor Paul Dobre, sunt prezenti in mintile unora ca deputati, chiar daca nu mai activeaza de mult ca parlamentari. ... Victor Paul Dobre parca...
Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat marti, la dezbaterile din Senat asupra solicitarii DNA privind inceperea urmaririi impotriva ministrului Paul Pacuraru, ca ar trebui ca presedintelui Traian Basescu sa i se ceara sa nu il suspende pe acesta daca este aprobata inceperea urmaririi penale.
Senatorii au decis continuarea urmarii penale in dosarele lui Codrut Seres si in cel al lui Paul Pacuraru.
Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a achitat pe deputatul Dan Ilie Morega si pe fostul ministru al muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, in procesul in care cei doi erau judecati pentru dare, respectiv luare de mita.
Conform declaratiilor ministrului Muncii, Paul Pacuraru, tara noastra se numara printre statele europene care se confrunta cu lipsa fortei de munca. ... Incep si ramurile de virf - medicina, farmacia - sa aiba probleme", a precizat Paul Pacuraru.
Atent la semnalele pe care le-au trimis cei peste 450 de salariati ai Menarom, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, a decis sa initieze o hotarire de guvern prin care sa se acorde plati compensatorii celor ce vor fi disponibilizati din aceasta societate.
Sindicatul Solidaritatea a solicitat cu titlu provizoriu ca Ministerul Muncii sa achite 15 milioane de lei impreuna cu ministrul Paul Pacuraru si alti doi oficiali din cadrul institutiei pentru ca au refuzat nejustificat sa le inregistreze conflictul de interese.
Lumea a scapat de a doua mare criza, insa va mai dura cel putin doi ani pana cand economia mondiala se va redresa complet, a estimat ieri Paul Krugman, castigator al Premiului Nobel pentru economie, prezent la Kuala Lumpur, relateaza AFP, citata de NewsIn.
Europa are succes economic, iar acest succes dovedeste ca social-democratia functioneaza, argumenteaza laureatul Nobel pentru economie, Paul Krugman. ... Intr-un editorial publicat in New York Times si intitulat "Invatand de la Europa", Paul Krugman argumenteaza in favoarea modelului european.
Paul Damian, pe de alta parte, a luat in deradere aceasta datare". • Paul Damian este directorul stiintific al Muzeului National de Istorie a Romaniei din Bucuresti, principalul promotor al eliberarii primului certificat de descarcare de sarcina arheologica, anulat de instantele judecatoresti;
google-analytics.com