Cautare

1029 de rezultate pentru "paul papp" (2.85 secunde)
Aflat in Anglia, ministrul secretar de stat Victor Paul Dobre s-a declarat suta la suta pentru organizarea de alegeri anticipate.
Cei mai importanti oameni politici din PNL Galati, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, nu s-au decis daca sa candideze pentru o functie de conducere la nivel central in cadrul Congresului PNL care va avea loc pe data de 12 ianuarie.
Dupa mai multe zile de asteptare, liberalii galateni Victor Paul Dobre si Paul Pacuraru au decis sa candideze, in cadrul lucrarilor Congresului din 12 ianuarie, pentru o functie de conducere la centru in cadrul Partidului National Liberal.
Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, a declarat, luni, ca va cere insistent Senatului sa aprobe inceperea urmaririi penale in cazul sau.
- Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: Atunci cand intreb firmele franceze, ele subliniaza nevoia de formare profesionala.
Directorul companiei, Paul Flanagan, a declarat, in exclusivitate pentru GdS, de ce au renuntat unii dealeri la contractul cu Ford si ce spun clientii de faptul ca, in fabrica de la Craiova, autoutilitarele usoare Transit Connect asamblate aici sunt testate cate 80 de kilometri pe pista fabricii.
Ii chemam o data pe zi la stadion, iar in doua din cele sapte zile ale saptamanii dublam antrenamentele, dimineata facem pregatire fizica, iar seara mizam pe circuitele de forta si putin pe minge", a spus antrenorul pompierilor, Paul Raducan.
A.S.R Printul Paul de Romania dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul celui mai nou manuscris al sau, intitulat "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul de Romania".
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei".
Paul Grigoriu, o legenda a radioului romanesc, a murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai iubiti oameni de radio din Romania, a fost gasit mort, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, unde se retrasese dupa lunga activitate in radiodifuziune.
Dupa succesul international al hiturilor "Get Lost" si "Spanish", urmatoarea piesa a lui Paul Damixie, "Rum & Coke", s-a auzit recent de la ora 20:00 (in Spania) pe Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, in cadrul momentului "Premiera VIP a saptamanii".
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”. ... Paul Damixie este un renumit DJ roman, producator si remixer.
Paul si Virginia - Bernardin de Saint-Pierre (Autoare:
Numai ca din precizarile arhitectului - sef al Consiliului Judetean Dolj, Dan Radu Papp, judetului nu i-au mai fost alocate de cinci ani fonduri pentru expertizarea si consolidarea unor astfel de imobile.
Ecologistul Tamas Papp sustine ca unele dintre parcurile eoliene dauneaza biodiversitatii.
In aceste conditii, "Piti" ar putea folosi o formula de joc 4-2-3-1, cu Latovlevici, Goian, Chiriches si Papp in aparare, Bourceanu si Lazar la inchidere, Tanase, Mutu si Torje in spatele varfului impinsCiprian Marica. ... Tatarusanu - Papp, Chiriches, D.
Papp 44 Echipele de start: ... Pigliacelli - Vatajelu, Papp, Screciu, Bancu - Cimpanu, Al. Cretu, Mateiu, Gustavo - Markovic, Ivan REZERVE:
Lazar - Papp, Raul Silva, Screciu - Hanca, Al. Cretu, Mateiu, Bancu (cpt.) - Baiaram, Koljic, Ivan Rezerve: Rusu, Popescu - Vatajelu, Cimpanu, Nistor, Rivaldinho, Vladoiu, Markovic, Capatina, Roguljic, Martic, Vina Hapoel (4-5-1):
Paul Ichim, dar acesta nu a onorat cu prezenta lucrarile PNL-istilor, pe motiv ca era de garda.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
google-analytics.com