Cautare

1029 de rezultate pentru "paul papp" (6.84 secunde)
Calin Goia si Gabi Constantin de la Voltaj, Paul Licsor si Radu Chijer. ... Ana Condor, bunica lui Calin Goia, cu Traian Alexandrescu, bunicul Andreei, sotia lui Calin, dar si cu bunicii lui Paul.
Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, o face praf pe sotia regretatului regizor:
Printul Paul de Romania si Printesa Lia au participat recent la inaugurarea primului magazin alimentar construit din gheata, Profi Ice Store, in Piata George Enescu din Capitala. ... Printre invitati, i-am zarit si pe Printul Paul de Romania, alaturi de Printesa Lia si de fiul lor de cativa ani.
Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului, Georgica Severin, a vorbit despre includerea Ansamblului Brancusi pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO cu ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, se arata intr-un comunicat de presa. ... Francois Saint-Paul, ambasadorul Republicii Franceze in Romania.
In anul 1478, regele Matia Corvin l-a transferat la Timisoara pe capabilul comite de Maramures, Paul Chinezu, unul dintre cei mai buni comandanti militari romani din Evul Mediu.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour. De altfel, regizorul a vorbit despre cum a gasit inspiratie in literatura si despre cum a colaborat cu Cezar Paul-Badescu la adaptarea scenariului.
Este o chestie care nu poate sa nu te bucure, sa auzi o sala intreaga ca iti canta cantecele, atat pe cele vechi, cat si pe cele noi, a declarat Paul Ciuci pentru Agerpres anul trecut.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. ... I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
Era marele eminescolog Paul Miron, pe atunci profesor la Freiburg. ... Discutiile la masa au fost animate, mai ales ca Paul Miron era insotit de noua lui secretara, al naibii de frumoasa. ... Paul Miron m-a calcat atunci pe picior, in semn sa tac, aratind cu privirea persoana din capul mesei.
Ministrul liberal Paul Pacuraru, ultimul venit pe lista celor ce urmeaza a fi audiati de DNA, poate deveni "o piatra tare" pentru institutia condusa de, aparent, blajinul Daniel Morar.
Paul Papp, Cornel Rapa, Valerica Gaman, Vlad Chiriches, Dorin Goian, Mihai Pintilii (Pandurii Targu Jiu), Razvan Rat, Iasmin Latovlevici - fundasi;
Paul Papp, Cornel Rapa, Valerica Gaman, Vlad Chiriches, Dorin Goian, Florin Gardos, Razvan Rat, Iasmin Latovlevici; Gabriel Torje, Alexandru Maxim, Alexandru Bourceanu, Nicolae Grigore, George Florescu, Costin Lazar, Alexandru Chipciu, Gheorghe Grozav;
Costel Fane Pantilimon (Manchester City FC), Paul Papp (AC Chievo Verona), Gabriel Sebastian Tamas (West Bromwich Albion FC), Nicolai Dorin Goian (Spezia Calcio), Razvan Rat-Dinca (FC Shakhtar Donetk), Razvan Cocis (FC Rostov), George Mihai Florescu (Arsenal Kiev), Costin Lazar (PAOK Salonic), Gabriel Andrei Torje (Granada CF), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04) si Daniel George Niculae (Kuban Krasnodar).
Paul Papp, 6. Vlad Chiriches, 16. Florin Gardos, 3. Razvan Rat (capitan) 5. Ovidiu Hoban, 18. Andrei Prepelita 11. Gabriel Enache, 10.
Pentru ocuparea celorlalte doua mandate de senator favoriti sint Gavrila Vasilescu, de la Uniunea PSD^PUR si Mihai Tibuleac de la Alianta D.A., PRM-istul Mircea Druc avind a treia sansa, in timp ce pentru ultimul mandat de deputat prima sansa o are Radu Dragus, de la Alianta D.A., care isi disputa locul cu social-democratul Gheorghe Marcu si PRM-istul Paul Ionescu.
Dupa un sfert de ora - 20 de minute, presa s-a imbarcat in microbuzul pus la dispozitie de cei care au "complotat" la buna desfasurare a intalnirii, iar Ludovic Orban a urcat la volanul unui Audi, in dreapta avandu-l drept "copilot" pe directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Jean-Paul Tucan.
Printre cei sustinuti de Ionut Popescu se numara Paul Ichim, care a fost secretar de stat si in guvernarea PSD, fara a fi membru al acestui partid, si Claudiu Doltu, neafiliat politic.
Carandino, in timp ce director era Paul Lazarescu. ... Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, Iaromira Popovici sau Simona Sora.
Carandino, in timp ce director era Paul Lazarescu. ... Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, IaromiraPopovici sau Simona Sora.
google-analytics.com