Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (5.62 secunde)
Nu cred ca PD-L poate fi considerat un partid bolsevizat daca patru insi din ‘37 vin pe lista impreuna cu presedintele.
Primii patru sunt cvasi-necunoscuti, ultimii doi se intorc la sefia ministerelor dupa 10, respectiv 16 ani. ... Spre deosebire de ceilalti patru, noul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu si cel al Agriculturii, Valeriu Tabara, fac parte din categoria consacratilor in politica.
Cu toate ca ar fi trebuit sa finalizeze inca din vara montarea hidrantilor, astfel incat acestia sa poata fi pusi oricand in functi-une, reprezentantii Primariei din Novaci abia au reusit sa instaleze patru hidranti din zece si spera ca in aceasta saptamana sa mai fie montati doi.
Decizia trebuie luata cu majoritate simpla, adica, in acest caz, cu votul favorabil a cel putin patru membri ai CA. ... Dinel Staicu a fost condamnat nedefinitiv de Judecatoria Sectorului 2 la patru ani de inchisoare pentru fraudarea BIR cu cinci milioane de euro.
PSD propune, prin programul de guvernare o structura de Guvern cu 13 ministere si patru ministri delegati.
Marile cicluri electorale de pana acum, 1992-1996, 1996-2000 ori 2000-2004 au avut cate patru ani tampon.
Din fericire pentru el, Basescu bea si nu prea cade in patru labe Ca urmare a documentelor Wikileaks, conform carora un jurnalist ar fi spus ca seful statului, Traian Basescu, ar bea din ce in ce mai mult, poetul Mircea Dinescu a spus vineri seara la Realitatea TV ca, din fericire pentru presedinte, "bea si nu prea cade in patru labe".
Biroul Permanent al Senatului este alcatuit din presedintele Senatului, patru vicepresedinti, patru secretari si patru chestori. Presedintele Senatului este si presedintele Biroului permanent.
"Avem patru 'copii': ... Cei patru au avut tratamente diferite in ultimii ani. ... Eu am in vedere toti cei patru 'copii'", l-a asigurat primarul pe viceprimar.
Cei patru ar urma sa-si anunte demisia din PDL in urmatoarea sedinta de plen a Senatului.
De asemenea, opt parlamentari UNPR si cinci UDMR se regasesc pe listele de la locale ale partidelor, alaturi de patru deputati neafiliati, plus un reprezentant al minoritatilor nationale. ... Din partea celor neafiliati, s-au inscris pe listele electorale de la locale patru deputati.
Biroul electoral central anunta luni, la ora 14.00, ca mai are de contorizat rezultatele din 4 (PATRU)!!!!!!! ... Va contoriza datele de la patru sectii de votare?!
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat saptamana trecuta incompatibilitatea a patru demnitari. Nu au existat decat reactii de solidaritate cu cei patru demnitari. ... L-am rugat si pe premierul Victor Ponta sa analizeze cazurile celor patru demnitari incompatibili.
Liderul USL, Crin Antonescu, a explicat ca Romania nu face o schimbare din patru in patru ani, ci o schimbare dupa 20 de ani, pentru mai mult de patru ani.
Victor Ponta prezinta joi "starea natiunii" Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca joi va prezenta "starea natiunii", respectiv situatia datoriilor acumulate, banii din bugetul pe 2013 si proiectele care se vor putea duce la indeplinire in urmatorii patru ani, in baza alocarilor bugetare multianuale.
Din aceeasi clasa au mai fost testate Mercedes A-Class si Fiat Stilo, modelul german primind cinci, patru si respectiv doua stele la categoriile mentionate, in vreme ce autoturismul italian a beneficiat de un punctaj de patru, patru si respectiv o stea.
Astazi, 1 iulie a.c., intra in vigoare noua moneda prin procesul de denominare care presupune taierea a patru zerouri din actualele cupiuri, astfel ca bancnota de 10.000 de lei va deveni noua unitate monetara, adica un leu nou.
Presedintele a scos din ATM-ul patru bancnote noi, de 5 lei, 10 lei, 50 de lei si 100 de lei. ... Dupa patru luni de afisare dubla a preturilor, romanii vor utiliza in paralel, pina la sfirsitul anului viitor, atit leii noi cit si bancnotele si monedele vechi.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Alcoolul si tigarile, de patru ori mai scumpe Nu acelasi lucru se poate spune despre cresterea accizelor pentru tutun si alcool. Marirea accizelor ar scumpi spectaculos tigarile si bauturile alcoolice, al caror pret ar fi acelasi ca in magazinele din Occident, adica de patru ori mai mari.
google-analytics.com