Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (2.90 secunde)
Mircea Geoana si-a inceput campania electorala pentru sefia Partidului Social Democrat la Craiova, unde i-a convins pe colegii sai olteni sa-i acorde, la congresul din 10 decembrie, votul pentru al doilea mandat, de data aceasta de patru ani.
Surpriza intalnirii cu presa a constituit-o insa prezentarea celor patru consilieri locali si a viceprimarului din comuna Gradina proaspat membri PLD.
Liderul pedist a precizat ieri ca Partidul Democrat va organiza patru actiuni importante de sprijinire a presedintelui suspendat Traian Basescu. Vor fi organizate patru mitinguri: ... Pe linga aceste patru actiuni fiecare filiala democrata va avea propria campanie de sustinere a lui Traian Basescu", a mai spus Mircea Toader.
Liderul pedist a precizat ieri ca Partidul Democrat va organiza patru actiuni importante de sprijinire a presedintelui suspendat Traian Basescu. Vor fi organizate patru mitinguri: ... Pe linga aceste patru actiuni fiecare filiala democrata va avea propria campanie de sustinere a lui Traian Basescu", a mai spus Mircea Toader.
Cabinetele teritoriale a patru senatori de Suceava vor fi mutate din Palatul Administrativ din legislatura viitoare, a anuntat ieri prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care a precizat ca unul dintre motive este lipsa de spatii pentru angajatii prefecturii.
Acesta avut in ultimii trei ani 11 luari de cuvant in plen, a facut cinci declaratii politice, a participat la 31 de propuneri legislative, a facut patru interpelari si intrebari in cadrul sedintelor si a sustinut trei motiuni.
Dupa patru ani, ei nu mai vor sa repete istoria, iar deciziile pentru desemnarea unor candidati au fost deosebit de grele. ... - A obtinut patru mandate de presedinte al tineretului liberal. ... - In perioada 1993-1999, Victor Manea a fost de patru ori vicepresedinte la nivel national al Organizatiei de Tineret PNL;
Primele patru locuri sunt ocupate de judetele Ilfov, Dolj, Gorj si Giurgiu. ... Democrat-liberalii au castigat si ei nu mai putin de patru orase, printre care si Marghita, acolo unde Dorel Talpos a reusit sa il invinga pe reprezentantul UDMR, fostul primar din ultimii patru ani.
Impartirea judetului Bihor pe colegii electorale nu a fost usor de realizat in conditiile in care pentru deputati trebuie constituite noua colegii, iar pentru senatori, patru.
El a aratat ca singurul lucru facut in justitie in cei patru ani de guvernare de dreapta a fost pedepsirea pesedistilor.
In acest scop au fost desemnate patru persoane, Ion Mang, Lia Pop, Alexandru Retegan si eu", a declarat deputatul Claudiu Pop.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Dupa patru luni de la alegerile locale, comuna Pechea va avea primar. ... "Locuitorii comunei Pechea nu vor intelege cum a fost posibil ca patru luni sa ramana fara primarul ales.
Patru din toti In sirul de trei intalniri pe care le-au programat reprezentantii Confederatiei Nationale Sindicale "Cartel ALFA" pentru a afla de la candidatii partidelor politice un raspuns privind problemele aparute in educatie, sanatate, administratie publica, agricultura si greutatile din industrie, aparute pe fondul crizei economice, si modalitatile concrete de rezolvare prin Programul de Guvernare, ieri, le-a venit randul candidatilor Partidului National Liberal pentru un post de senator sau deputat sa stea de vorba cu reprezentantii sindicali.
Politia britanica a anuntat miercuri ca nu va deschide o ancheta privind acuzatiile de trafic de influenta vizand patru membri ai Camerei Lorzilor, acuzatii calificate drept foarte grave de premierul Gordon Brown (foto).
Cel mult te duci in instanta", a declarat la postul Realitatea TV presedintele Traian Basescu.Condamnari mai rapideSeful statului a precizat ca nu s-a facut la Cotroceni o analiza a celor patru Coduri care se afla in parlament, deoarece presedintia nu are aparatul cu care sa faca o analiza a acestora.
Delegatia romana era formata din 12 reprezentanti - patru delegati ai CJ Vaslui si patru ai CJ Iasi, precum si patru membri din biroul de conducere al asociatiei Eurorgiunea Siret - Prut - Nistu.
Delegatia Permanenta a decis depunerea unei motiuni de cenzura Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca Delegatia Permanenta a decis, de principiu, depunerea unei motiuni de cenzura pe coduri, in situatia in care puterea va decide angajarea raspunderii pentru aceste patru acte normative.
"Patru greseli au agravat criza economica in perimetrul romanesc, toate strict determinate de iresponsabilitate, obtuzitate si egoism", sustine el. Cele patru greseli acuzate de Principele Radu:
Presedintii celor patru partide parlamentare s-au infruntat aseara la televiziunea publica pe tema modificarii Legii Fundamentale. ... Cel putin asa a reiesit in urma dezbaterii organizate aseara, la TVR, cu liderii celor patru formatiuni prezente in legislativ:
google-analytics.com