Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (4.46 secunde)
Raportul arata ca in 2003 Camera Deputatilor a platit pentru convorbirile deputatilor la telefoanele mobile peste patru miliarde de lei, dintre care aproape un miliard reprezentand costuri suplimentare abonamentului lunar.
Astfel, UDMR Cluj a pierdut, in urma redistribuirii nationale a voturilor, mandatul de senator, detinut in ultimii patru ani de Eckstein Kovacs Peter,fiind pentru prima dupa 1990 cand filiala judeteana nu are un senator in Parlament, mandatul fiind atribuit unui candidat PNL.
Am facut cu oamenii de acolo patru ferme de vaci, de 20 si 30 de capete, in doi ani si ceva de cand sunt deputat. Am mai facut o ferma de porci, vreo patru asociatii agricole mai puternice si vreo sapte mai de marime medie.
Sedinta de plen a Senatului s-a suspendat ieri din lipsa de cvorum, dupa ce senatorii au reusit sa adopte patru dintre cele 67 de proiecte legislative inscrise pe ordinea de zi.
In afara de Statutul minoritatilor, alte patru proiecte de lege sunt abordate de pe pozitii diferite.
„Biroul Permanent este alcatuit din presedinte, patru vicepresedinti, patru chestori si patru secretari. Daca dam puncte, ajungem la un procentaj de 100% si putem compensa o functie de presedinte cu doua functii de secretari, spre exemplu, si atunci se pastreaza configuratia rezultata din alegeri“, a subliniat deputatul democrat.
In 12 noiembrie 2012, Curtea de Apel Bucuresti a decis condamnarea lui George Copos, principal actionar al FC Rapid, la cinci ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi pentru patru ani pentru inselaciune in forma continuata.
Prima propunere este acceptata, iar domnului i se va da spre locuinta partea stanga din palatul ocarmuirii, cu mobilatia, atentantele (un fel de anexe precum bucataria, spalatoria) si gradina si i se platea o suita constand in un sef de stab si patru aghiotanti.
Dupa ce alaturi de cei 74 de edili alesi pe listele PSD au venit in 2005 alti patru primari, "adunati" de la partide mai putin cunoscute, de la inceputul anului 2005 noua primari pesedisti au "dezertat" inscriindu-se in partidele Aliantei DA.
Patru medicamente oncologice distribuite spitalelor cu sectii de onco-hematologie Ministerul Sanatatii precizeza ca patru dintre medicamentele oncologice strict monitorizate: ... Cele patru tipuri de medicamente strict monitorizate sunt in curs de distribuire de catre Unifarm spitalelor cu sectii de onco-hematologie.
La vreo 15 metri de nava stateau patru fiinte umanoide, inalte de trei metri. ... El a mai precizat ulterior ca fiecare dintre cei patru umanoizi avea pe piept un bulb rosu, care era aparent un aparat de traducere si transmisie.
La Carna nivelul apei nu a scazut decat cu trei-patru centimetri, motiv pentru care primarul a luat o pompa de la Bailesti cu care sa evacueze apa din centrul comunei si sa permita, astfel, accesul oamenilor in localitate.
Pronaosul naosului central cu cele 9 mici boite este spatios si se sprijina pe patru coloane. ... Cinci coloane sustin acoperisul care se imparte in patru bolti simple si doua duble decorate cu meandri si alte forme in special geometrice.
In perioada 2011-2016, principale patru cauze de imbolnavire au fost reprezentate de bolile aparatului respirator, bolile aparatului digestiv, boli ale sistemului nervos, ochiului si anexelor sale, ale urechii si apofizei mastoide si boli ale sistemului osteo-articular, ale muschilor si tesutului conjunctiv, acestea acoperind peste doua treimi din numarul de cazuri noi declarate de medicul de familie.
Acum, Mauritius are un aeroport international langa capitala Port Louis si alte patru aeroporturi locale, si este acoperita de peste 2000 de km de drumuri. ... unul din cele patru timbre nestampilate Mauritius Albastru si unul din cele patru timbre Mauritius Portocaliu, de asemenea nestampilate.
Cei patru au luat un mic avion Learjet, zburand spre coasta de vest, pana intr-o zona salbatica despre care Swann presupunea ca s-ar fi gasit in Alaska, desi nu era deloc sigur.
De altfel, Radu Mazare a precizat, pentru "Replica" de Constanta, ca Zamfir Iorgus este singurul primar cu care a discutat, din "lista de patru".
Unul dintre cei mai activi parlamentari, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Biroul Permanent al Senatului patru propuneri de modificare a unor texte de lege vizand "responsabilitatile demnitarilor si stabilirea unor criterii mai clare de sanctionare".
El a refuzat insa sa confirme intalnirea pe care ar fi avut-o saptamana trecuta alaturi de alti patru liberali cu seful statului pentru detensionarea situatiei din Alianta.
Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
google-analytics.com