Cautare

518 de rezultate pentru "pascu dorin" (2.84 secunde)
Si europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu il acuza pe presedintele Traian Basescu si pe liderii PD ca "nu au miscat niciun deget" ca sa convinga grupul popular european din PE sa voteze pentru rezolutia privind libera circulatie a cetatenilor UE in statele membre.
Ioan Mircea Pascu - 58 ani. ... Cel mai in varsta candidat este Theodor Stolojan (PLD) - 64 de ani, urmat de Ioan Mircea Pascu (PSD) - 58 de ani.
Un alt potential candidat, deputatul Bogdan Pascu nu s-a inscris in cursa pentru presedintia PC. Potrivit lui Pascu, nimeni altcineva decat Dan Voiculescu, actualul lider al partidului, nu poate ocupa functia de presedinte al PC.
Senatorii au aprobat, marti, cu 77 de voturi "pentru", 5 voturi "impotriva" si doua abtineri, noua componenta a Biroului Permanent al Senatului, in care PC detine o functie de vicepresedinte, prin Corneliu Pascu, iar liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, isi pastreaza functia de vicepresedinte.
Nu a incalzit insa bine fotoliul de director, ca locul lui a fost ocupat de Gheorghe Pascu, care, intre timp si-a pastrat si postul de director al Directiei Fitosanitare Constanta.
Potrivit directorului economic al Primariei Craiova, Nicolae Pascu, transa de 180.000 de lei va fi platita la o rectificare din bugetul local. ... Asteptam un punct de vedere si de acolo si apoi vom vedea", a spus directorul Pascu.
Ioan Mircea Pascu la Comisia pentru afaceri externe (AFET), Corina Cretu la Comisia pentru dezvoltare (DEVE) si Adriana Ticau la Comisia pentru transport si turism (TRAN).
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
Directorul economic al primariei, Nicolae Pascu, a spus ca, probabil, e vorba de preluarea unei formulari, pe care functionarii au uitat sa o transpuna interesului local. ... Forma de contract publicata este insa corecta", a afirmat directorul Pascu.
Europarlamentarul roman Ioan Mircea Pascu (foto) scrie pe blog despre riscul la care se expune Guvernul Boc de a altera alegerile prezidentiale dupa modelul afgan.
Intr-adevar, in raportul intocmit de Nicolae Pascu, directorul executiv al Directiei Economice din Primaria Craiova, se arata ca municipalitatea a gasit o noua varianta de finantare a acestor subventii, "prin acoperirea diferentei dintre costurile inregistrate la operatorul de transport pentru efectuarea serviciului si sumele efectiv incasate ca urmare a efectuarii transportului", modalitate reglementata prin Legea nr.
De pilda, Codrut Pascu, directorul companiei de consultanta Roland Berger, spune ca dezvoltarea acestui tip de imprumut ajuta economia nationala. ... Decat sa limitam creditele, mai bine limitam importurile“, a precizat Pascu.
Romania nu va beneficia de fonduri structurale in primele sase luni din 2007, deoarece nu au fost finalizate procedurile de accesare a programelor postaderare, a declarat Bogdan Pascu, ministrul de stat pentru activitatile din domeniul mediului de afaceri si IMM, citat de Mediafax.
La randul sau, directorul economic al primariei, Nicolae Pascu, a spus ca timpul nu este pierdut, deoarece bugetul se poate modifica pe tot parcursul anului. ... Pana acum prima rectificare de buget era abia dupa luna iunie a anului", a afirmat Pascu.
Potrivit directorului economic al primariei, Nicolae Pascu, suma este parte din cota de finantare a proiectului ISPA, de 25%, care trebuie suportata de Primaria Craiova, restul provenind din fonduri nerambursabile europene.
Jucatorii antrenati de Dan Pascu aveau 14-13, iar la urmatorul punct, castigat de dinamovisti, oficialii craioveni au acuzat ca un voleibalist al formatiei oaspete trecuse in terenul Craiovei, iar arbitrul a lasat faza sa continue, in loc sa dea punct pentru SCM-U, moment in care meciul s-ar fi incheiat cu victoria gazdelor.
Top Line Europa impreuna cu Cristi Pascu au fost gazdele evenimentului de lansare a noului brand de cosmetice dedicat barbatilor, American Crew.
Unul dintre apropiatii trupei a scris sambata dimineata pe pagina de Facebook a Goodbye to Gravity ca basistul Alex Pascu se afla in stare stabila la spital. ... "Este o etaps foarte importants pentru noi", a spus basistul Alex Pascu inainte de lansare.
Iata ce posta atunci unul dintre membrii trupei, basistul Alex Pascu, care acum se afla internat cu rani grave, cauzate de incendiul de la Colectiv. ... Din pacate nu putem intra, dar se pare ca am avut bafta de data asta…”, scria Alex Pascu in 2012.
Cu zambetul pe buze, asa ar trebui sa ni-l amintim cu totii pe Ioan Gyuri Pascu. ... Inca de la primele ore ale diminetii apropiatii lui Ioan Gyuri Pascu au venit aici, la Institutul de Medicila Legala din Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit.
google-analytics.com