Cautare

518 de rezultate pentru "pascu dorin" (2.67 secunde)
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
Ecaterina Andronescu, Crin Antonescu, Corneliu Ciontu, Viorel Hrebenciuc, Irina Loghin, Varujan Pambuccian si Ioan Mircea Pascu. Petre Popeanga a subliniat ca, in cazul in care se confirma ca unii dintre deputati nu si-au depus declaratiile la sfarstul mandatului, se va declansa, din oficiu, procedura de control a averilor acestora.
Ieri, liderul grupului parlamentar al Partidului Conservator (PC), Bogdan Pascu, a anuntat, in cadrul unei emisiuni radiodifuzate, ca partidul sau ar putea vota pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor in cazul in care Regulamentul acestui for legislativ va fi modificat.
Au fost prezenti, printre altii, Markó Béla (UDMR), Miron Mitrea, Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Ion Solcanu, Vasile Puscas (PSD), Lucian Bolcas, Gheorghe Funar (PPRM), Eugen Nicolaescu, Puiu Hasotti (PNL), Sabin Cutas, Bogdan Pascu (PC), Varujan Pambuccian, Varujan Vosganian (grupul minoritatilor), ministrii Razvan Ungureanu, Bogdan Olteanu si Cristian David, precum si negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban.
Pentru cele 12 locuri de observatori si-au anuntat candidatura opt senatori, printre care Corina Cretu, Antonie Iorgovan, Rodica Stanoiu si Razvan Theodorescu, si 13 deputati, dintre acestia Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu, Daciana Sarbu, Adrian Severin si Mihai Tanasescu.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
Potrivit directorului Directiei Economico-Financiare, Nicolae Pascu, cele trei milioane de lei noi au fost achitate din banii prevazuti, in bugetul local, pentru realizarea lucrarilor de modernizare in centrul Craiovei.
In rezolutie se mai arata ca, in petitiile lui Leontin Salajan "sunt mentionate numele ministrilor Ioan Mircea Pascu si Ioan Rus, precum si ale procurorilor generali ai Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie".
Pana la sfarsitul anului in curs, investitiile straine din Romania efectuate in 2006 vor atinge valoarea de 8 miliarde de euro, a declarat recent vicepremierul Bogdan Pascu.
Nici liderul deputatilor conservatori, Bogdan Pascu, nu a facut declaratii detaliate in acest sens, insa a precizat ca „sintem pregatiti pentru anticipate“ si s-a aratat optimist in ceea ce priveste rezultatele pe care le-ar obtine partidul sau.
Nici liderul deputatilor conservatori, Bogdan Pascu, nu a facut declaratii detaliate in acest sens, insa a precizat ca „sintem pregatiti pentru anticipate“ si s-a aratat optimist in ceea ce priveste rezultatele pe care le-ar obtine partidul sau.
Liderul deputatilor conservatori, Bogdan Pascu, a afirmat ca a€žPC este consecvent asupra deciziilor pe care le-a luat in campania electorala si doreste ca romanii, in zonele in care sunt minoritari, sa beneficieze de reprezentanti in consiliile locale si judetene.
Presedintele Federatiei Patronale a Industriei Usoare nu este, insa, nici pe departe cea mai avuta persoana din Partidul Conservator din moment ce Dan Voiculescu, liderul Partidului, detine, conform aceluiasi top, 350 de milioane de dolari, vicepremierul George Copos cu o suta de milioane mai putin decat seful sau pe linie de partid, deputatul conservator Dumitru Becsenescu 35 de milioane de dolari, iar senatorul Corneliu Pascu, aproape 20 de milioane de dolari.
Ionut Pascu, aflat la volanul unui BMW X6 cu care se indrepta spre Craiova, unde urma sa aiba un concert, si-a recunoscut greseala.
Volumul a fost prezentat de profesorii universitari Ioan Mircea Pascu si Valentin Stan si de jurnalistul Radu Toma", scrie Adrian Nastase, pe blog.
Corneliu Pascu (senator PC) - 20.000.000 euro pentru ca ii are sefi pe Voiculescu si Copos 11. Dorel Onaca (apartenenta politica incerta) - 17.000.000 euro salvati din apele marii 12.
In scrisoarea comisiei, semnata de presedintele acesteia, senatorul PC Corneliu Pascu, se arata ca o asemenea comisie este necesara avand in vedere "degradarea pe zi ce trece" a imaginii Parlamentului si a parlamentarilor, in conditiile in care forul legislativ este "una dintre institutiile cele mai respectabile" si "are un grad ridicat de legitimitate din partea electoratului".
Probleme de imagine Initiativa lui Ungheanu vine in urma unei alte solicitari facute cu o zi in urma de conservatorul Cornel Pascu in legatura cu infiintarea comisiei speciale care sa analizeze "cauzele degradarii imaginii" Parlamentului si a parlamentarilor.
Concertul Vestitorii primaverii in partituri tenorale va fi sustinut de solistii Alfredo Pascu, Andrei Plesca, Daniel Madia si Florin Budnaru, potrivit http://www.opereta.ro.
google-analytics.com