Cautare

518 de rezultate pentru "pascu dorin" (2.87 secunde)
Disputata pe arena Ion Oblemenco, partida cu nordicii a fost una modesta din toate punctele de vedere, iar singura sclipire i-a apartinut lui Dorin Rotariu, cel care a punctat in minutul 57, cu un sut viclean trimis din interiorul careului.
Dorin Pirciog, director general Biogenis. ... Dorin Pirciog: ... Dorin Pirciog, director general Biogenis. Printre invitati s-a numarat si artista de pop opera Ianna Novac, care a venit insotita de fiica si sotul sau, Octavian Dobrota.
Dorin Pirciog, director general Biogenis. ... Dorin Pirciog: ... Dorin Pirciog, director general Biogenis.
şefi cu nume ca Dan Nica sau Dorin Otrocol. Dorin Meran, unul dintre cei care au indrăznit să ... 5 milioane de euro in instanţă, drept despăgubiri, de la vicepreşedintele Dorin Otrocol (pentru insultă
DORIN de 18 ani si C. ... DORIN si C. ... DORIN, C. DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N.
Dorin de 32 de ani, din Bucuresti, i-a aplicat fratelui sau, P. ... Dorin la locuinta concubinei sale. ... Dorin in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor calificat.
Nita, Hrebenciuc, DIP, Pascu, Rus, Dragnea. ... Concret, se sustinea ca doar Viorel Hrebenciuc reusise sa acceada din nou in structurile de conducere, in timp ce alte nume celebre (DIP, Pascu, Vacaroiu) cazusera cu brio la examen.
Mai sunt Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu si multe alte nume care formeaza cu totii o echipa de profesionisti.
Certificatele le-au fost inminate senatorilor Szabó Károly si Sever ster, precum si deputatilor Mihaela Rusu, Ioan Mircea Pascu, Varga Attila, Erdei D.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu se asteapta ca partidul sau sa obtina peste 25% din voturi la alegerile pentru Parlamentul European. ... Contez pe 2-3% numai din functionarea mecanismului electoral al partidului", a declarat sambata Pascu.
Conferinta Judeteana, la care sint asteptati si deputatii PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, va incepe la ora 16.00 si este deschisa oricarui rezultat.
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Proiectul de lege privind investitiile prevede eliminarea diferentelor de tratament intre investitiile straine si cele interne, a declarat ieri ministrul de stat Bogdan Pascu. ... Potrivit lui Pascu, proiectul de lege a investitiilor va fi publicat pe siteul Guvernului, pentru consultare, saptamana viitoare.
Conservatorul Bogdan Pascu a precizat ca singurul motiv pentru care PC se afla la guvernare este asigurarea stabilitatii politice si aderarea la timp la Uniunea Europeana.
In acest sens, liderul deputatilor conservatori, Bogdan Pascu, a spus ca "i-au ajuns la ureche" astfel de zvonuri. Pascu a subliniat ca "cei care vor sa se mute sunt liberi sa plece" si a adaugat ca in PC, ca si in restul partidelor parlamentare, exista o "multime de oportunisti".
Reprezentantul conservatorilor prezent la discutii, ministrul de stat Bogdan Pascu, a aratat ca Biroul Politic al partidului va discuta aceasta noua situatie si va hotari care sunt secretarii de stat la care conservatorii vor renunta.
Interesanta este insa motivatia data de Vacaroiu in cazul lui Vosganian, social-democratul spunand ca liberalul urmeaza sa ocupe de fapt postul lasat liber de democratul Gheorghe Pogea si nu cel parasit de conservatorul Bogdan Pascu, schimburile dintre PNL si PD nemaivand nevoie de aproabarea Parlamentului, in virtutea protocolului Aliantei.
El a precizat ca Varujan Vosganian nu va fi audiat de Parlament, pentru ca el nu va ocupa locul de vicepremier al conservatorului Bogdan Pascu, ci al democratului Gheorghe Pogea, ramas vacant dupa demisia acestuia.
Somnul i-a dat batai de cap chiar si fostului ministru al Apararii, Ioan Mircea Pascu, el insusi candidat pe listele PSD, insa pe locul al saptelea.
google-analytics.com