Cautare

21204 de rezultate pentru "papa francisc a convocat cel de al treile consiliu" (3.27 secunde)
In cursul zilei de sambata, 19 martie a.c., in Sala de Spectacole a Casei de Cultura, in temeiul dispozitiilor articolului 51, alineat 2 din Legea 51/1995 modificata, republicata si completata cu Legea 255/2004, Consiliul Baroului Constanta a convocat Adunarea Generala Ordinara a Baroului si a Fundatiei Europrof.
Dar daca nici unul si nici celalalt n-au tradat niciodata, iar paruiala se trage doar de la orgoliul lor nemasurat?" Rar ras mai sanatos in randurile bine hranite ale puterii, mai rar asa pleasca, am scris deunazi. Parlamentarii PDL se tineau cu mana de burta.
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
Mijlocasul George Florescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Piturca este al doilea selectioner care il convoaca la prima reprezentativa, ceea ce inseamna ca are o anumita valoare, in ciuda criticilor de care a avut parte.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Dupa aproape o luna de negocieri purtate intre Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae, conservatorii si pesedistii s-au inteles in privinta persoanelor care vor ocupa fotoliile ramase libere la societatea Apa Canal si la Serviciul Administrarea Domeniului Public.
Caracterizat ca fiind fie referendum intern nelegal, fie simpla consultare publica, demersul initiat de CNS pe tema autonomiei beneficiaza nu numai de o larga sustinere populara in zona vizata, conform afirmatiilor organizatorilor, dar si de prezenta unor oficiali ungari, in postura de observatori.
Policlinicile stomatologice de pe Calea Bucuresti si din Brazda lui Novac ar putea fi vandute de Consiliul Judetean Dolj Facultatii de Medicina Dentara din Craiova.
Pana atunci insa, si mai ales in virtutea zilelor de sarbatoare, acestia au refuzat sa raspunda anumitor comentarii venite din tabara liberala inca dinainte de Paste.
Consilierii tinuti "in brate" de primarul Tudorel Calapod si reprezentantii Aliantei PD-PLD in Consiliul Local Navodari nu au ce cauta pe respectivele functii.
PSD Navodari a pornit razboiul impotriva primarului democrat Tudorel Calapod si a manierei in care acesta intelege sa "conduca" sedintele de Consiliu Local.
Orasul Navodari va clocoti, si azi, sub impresia unei noi sedinte de consiliu.
La urmatoarea sedinta de Consiliu Local Navodari este mai mult decat probabil ca pe ordinea de zi sa se afle un nou proiect de hotarare privind excluderea din consiliu a consilierilor Steluta Andrei, Liliana Mara si Aurel Boasca.
Situatia exceptionala de la Navodari continua, dupa ce ieri, 18 martie a.c., consilierii PSD si PNL s-au intrunit in sedinta extraordinara pentru a anula toate hotararile adoptate de consilierii PDL in data de 7 martie.
Preluarea mandatelor de primari inseamna, in multe dintre localitati, si preluarea gestiunii pe care o lasa edilii de dinainte. ... La o prima evaluare a situatiei, noul primar al comunei Agigea, Cristian Carjaliu, a constatat ca lipsesc foarte multe documente.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat, vineri, ca liderul PSD Mircea Geoana este "prizonierul baronilor locali", iar Liviu Dragnea a devenit ministru de Interne cu spijinul baronilor locali social-democrati. "Domnul Dragnea a fost baronul baronilor PSD. Baronii PSD l-au instalat pe domnul Dragnea in functia de ministru.
Liderul PNDC Mangalia, Florin Maftei, sustine, in continuare, necesitatea dizolvarii Consiliului Local Mangalia si organizarea de alegeri. “Acest consiliu nu este functional, parerea mea este ca dizolvarea este binevenita si necesara, pentru ca de luni de zile acest consiliu nu functioneaza”, spune Florin Maftei.
Social-democratii olteni au criticat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca democrat-liberalii au atacat in contencios-administrativ hotararea de consiliu referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca in opinia sa, daca ar fi pus in situatia sa decida pozitionarea externa in problematica Libiei, ar sustine pozitia enuntata de Franta, pentru interventia militara in Libia.
ANI il acuza pe liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, ca ar fi tinut sa ramana vreme de noua luni si in functia de membru al Consiliului de Administratie al RAT Craiova, desi era consilier local Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat miercuri printr-un comunicat de presa ca Florentin Tudor (foto), consilier local PSD in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor.
google-analytics.com