Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (3.12 secunde)
Claudiu Saftoiu (foto) a inaintat, ieri, Parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Intrunirea convocata de o parte dintre consilieri vine pe fondul neintelegerilor cu primarul Mangaliei Claudiu Tusac, iar dorinta acestuia de a dizolva consiliul a generat o serie de declaratii destul de dure din partea democrat-liberalilor, care, alaturi de liberali, conservatori si reprezentantii PRM incita la manifestari de strada ale cetatenilor.
Medic primar in chirurgie cardiovasculara Claudiu Chivu explica pentru Gandul de ce nu trebuie ignorate primele semne ale bolii. ... O viata agitata, poate conduce, de asemenea, la aparitia hipertensiunii arteriale si a bolilor de inima, afirma medicul Claudiu Chivu pentru Gandul.
Printre comentariile cititorilor am remarcat de mai multe ori pe cele iscalite „Claudiu, elev“. Pe un ton neasteptat de matur, echilibrat si deferent, elevul Claudiu isi exprima opiniile sale.
Printre comentariile cititorilor am remarcat de mai multe ori pe cele iscalite „Claudiu, elev“. Pe un ton neasteptat de matur, echilibrat si deferent, elevul Claudiu isi exprima opiniile sale.
Vor demisiona la sfirsitul saptaminii viitoare Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a declarat, joi, ca premierul Calin Popescu Tariceanu isi va anunta demisia la sfirsitul saptaminii viitoare, iar in acel moment se va considera ca intregul cabinet si-a incetat mandatul.
In 2008, Chiliman a demontat corturile lui Bogdan Olteanu Nu este pentru prima oara cand Andrei Chiliman face opinie separata in PNL. In 2008, Chiliman nu a vrut in ruptul capului ca presedintele Camerei Deputatilor de atunci, Bogdan Olteanu, sa candideze intr-un colegiu din sectorul 1.
Deputatii liberali nu au luat in seama sugestia presedintelui Basescu privind sustinerea candidaturii Monei Musca la sefia Camerei Deputatilor si l-au desemnat ieri, prin vot, pe actualul ministru pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, pentru a-l inlocui pe Adrian Nastase.
Ordonanta de urgenta a guvernului referitoare la aprobarea strategiei de privatizare a Loteriei Romane si a Imprimeriei Romane a starnit dispute aprinse nu doar in plen, ci si pe holurile Senatului, unde Senatorul Marius Marinescu s-a imbrancit cu ministrul Bogdan Olteanu.
Viceliderul grupului parlamentar liberal din Camera Dumitru Pardau a declarat ieri ca ministrul pentru Relatia cu Parlamentul si candidatul Aliantei pentru sefia deputatilor, Bogdan Olteanu, va cere luni grupului parlamentar PNL un vot de incredere pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ieri ca deputatii vor adopta pana in toamna toate actele normative cerute de Comisia Europeana pentru domeniile la care Romania are stegulete rosii sau galbene, dar mai ales pe cele privind lupta anticoruptie, chiar daca va fi nevoie de o sesiune extraordinara.
Olteanu a spus, la prezentarea primului sau bilant al activitatii Camerei, ca procesul legislativ s-a desfasurat corect si in perioada in care Adrian Nastase era presedintele Camerei.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a propus BPC si liderului PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, sa ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor pentru PE, avand in vedere actiunile pentru suspendarea presedintelui.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a evitat ieri sa supuna la vot, in plen, proiectul de lege care prevedea eliminarea incompatibilitatii intre functia de manager de spital si cea de cadru didactic, provocand astfel criticile deputatilor PD si PLD.
Democratul Emil Boc continua disputa cu liberalul Bogdan Olteanu pe tema votului secret sau a celui cu bilele la vedere, pentru votul asupra motiunii.
Presedintele Basescu a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu ar trebui sa demisioneze din decenta, pentru ca a mintit, seful statului aratand 16 scrisori nedeschise de la acesta, spunand ca le-a lasat intacte dupa ce a vazut minciunile din primele cinci.
Presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, a restituit insa documentul grupului parlamentar al PDL sustinand ca, potrivit Regulamentului, motiunile simple se depun in plen, nu la Registratura.
Presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu si liderul grupului PNL Crin Antonescu au fost facuti si ei responsabili de conducerea liberalilor pentru situatia creata de adoptarea in parlament a legii de majorare cu 50% a salariilor profesorilor, au declarat pentru NewsIn surse liberale.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a suspendat, din lipsa de cvorum, sedinta Camerelor reunite pentru dezbaterea motiunii de cenzura a PDL. ... Astazi , deocamdata, nu ne putem intruni, pentru ca in mod evident nu exista cvorum nici la birouri", a sustinut Bogdan Olteanu.
google-analytics.com