Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (2.97 secunde)
Discutiile pe care mai multi primari PD-L le-au avut peste granita - mai exact la bulgari, dupa cum a relatat cotidianul nostru acum o saptamana - i-au dat castig de cauza lui Claudiu Palaz (foto).
Dosarul privind solicitarea primarului municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, de a dizolva Consiliul Local, aflat pe rolul Tribunalului Constanta, a fost suspendat, vineri, de judecatori, pana la solutionarea cererii de stramutare.
2009 la Instanta de contencios administrativ si fiscal, privind cererea primarului Claudiu Tusac (foto), de dizolvare a Consiliului Local Mangalia. Spre fericirea in special a consilierilor PDL din Mangalia, manifestata ieri fara nici un fel de retinere, instanta a respins solicitarea lui Claudiu Tusac.
Desi instanta a decis sa respinga cererea primarului Claudiu Tusac (foto) de dizolvare a Consiliului Local Municipal, edilul nu se declara invins si spune ca "ei chipurile au castigat" si ca tot ceea ce "vor dusmanii", adica cei din consiliul local, in frunte cu fostul primar Zanfir Iorgus (foto), este sa ii blocheze activitatea si proiectele demarate, pentru a-i prinde in campanie "descoperit".
Fostii OTV-isti Claudiu Bogdan si Cristina Coca au fost fortati sa renunte la privilegii. Dupa inchiderea postului OTV al lui Dan Diaconescu, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, care realizau aici matinalul, simpaticii prezentatori nu si-au mai gasit un loc de munca pe placul lor.
Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, i-a informat ieri pe secretarii de stat de specialitate din ministere ca intentioneaza sa reduca semnificativ numarul ordonantelor de urgenta si al ordonantelor emise de Guvern in baza legilor de abilitare.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Pentru a impaca intr-un fel si capra si varza, dar si pentru a rasuci putin cutitul in orgoliul locatarului de la Cotroceni, liberalii l-au desemnat pe Bogdan Olteanu, ministrul cu relatia cu Parlamentul, drept inlocuitorul lui Adrian Nastase, daca se va reusi schimbarea Regulamentului si, evident, al actualului presedinte al Camerei Deputatilor.
Provocarea lansata de ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu, care a anuntat ca fuziunea intre PNL si PC ar fi de bun augur, nu a prins la conservatori, care exclud categoric aceasta varianta.
Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, i-a asigurat pe senatori ca nu li se va majora bugetul, iar pe deputati i-a mustrat pentru ca investesc sute de miliarde in parcajul subteran, in timp ce Nastase este nemultumit de faptul ca numai premierul si seful statului isi maresc bugetele pe 2006.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor. ... Bogdan Olteanu a declarat ca, in urma intelegerilor avute cu colegi de la guvernare, s-a hotarit ca la conducerea consiliilor judetene sa fie cate un reprezentant al fiecarui partid component al coalitiei.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor. ... Bogdan Olteanu a declarat ca, in urma intelegerilor avute cu colegi de la guvernare, s-a hotarit ca la conducerea consiliilor judetene sa fie cate un reprezentant al fiecarui partid component al coalitiei.
Bogdan Olteanu, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, a vandut in august 2005 un apartament pentru care a incasat aproape 100.000 de euro si a cumparat un autoturism Citroën C3 Pluriel fabricat in 2004.
Liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Alianta D.A.
Bogdan Olteanu, urmatorul pe lista In acelasi timp, Antonescu i-a cerut si lui Bogdan Olteanu, unul dintre "oamenii de casa" ai lui Tariceanu, sa se retraga din Comisia de privatizare a CEC, pe motiv ca functia de presedinte al Camerei nu este compatibila moral cu cea de membru in comisiile de privatizare si ca "liberalismul nu inseamna lacomie".
Liberalul Bogdan Olteanu (foto) a anuntat la sfarsitul saptamanii ca Alianta va discuta astazi despre restructurarea Guvernului, dar a precizat ca remanierea ministrilor este treaba premierului Tariceanu.
Conducerea Camerei Deputatilor a cerut Comisiei juridice sa stabileasca persoanele care au incalcat Regulamentul Camerei votand "la mai multe maini", a precizat presedintele acestui for, Bogdan Olteanu.
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, vrea sa incredinteze unor firme private restaurantul si coaforul care functioneaza in Palatul Parlamentului. Olteanu a declarat ca in aceasta vara vor fi organizate licitatii pentru a transfera unor firme specializate restaurantul si coaforul.
Senatorul Norica Nicolai si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, sustin ca sanctionarea "scandalagiilor politic" este corecta. ... Stau mai mult pe la talk-showuri La randul sau, deputatul Bogdan Olteanu a declarat ca nu i-a vazut muncind prea mult pentru partid pe liberalii care apar des la talk-showuri.
google-analytics.com