Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (4.15 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca se va intalni in octombrie la Rosia Montana cu omologul sau maghiar, Szili Katali, pentru a "influenta opinia publica din cele doua tari in adoptarea unei pozitii rationale, dar si reticente fata de proiectul minier din zona".
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a aratat intelegator si vizavi de curiozitatea jurnalistilor, dar si fata de gestul colegilor sai. ... Ele vor fi ridicate si anulate si colegii care le-au lasat acolo va trebui sa vina si sa solicite cartele noi", a explicat Olteanu.
Liberalul Bogdan Olteanu este optimist in legatura cu adoptarea in Camera Deputatilor a legii prin care Guvernul este abilitat sa emita ordonante in vacanta parlamentara.
Liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a sustinut ieri ca PD poate sa faca parte din guvernare oricand decide ca poate fi solidar cu Guvernul si cu partidele din guvernare.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, la Craiova, ca intre PNL si PD "nu exista conflicte reale si de fond" si ca PD poate reveni la guvernare daca va fi solidar cu Guvernul.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, regreta scoatere de pe ordinea de zi a motiunii PD pe tema Agriculturii. Olteanu a apreciat ieri ca decizia Camerei este una riscanta, ce poate periclita dreptul minoritatii de a folosi instrumentele de control democratic.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, considera ca Traian Basescu traieste intr-o telenovela de prost gust. ... Doreste sa demonstreze prin astfel de atitudini ca are dusmani si ca este amenintat permanent de acestia", a apreciat Bogdan Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, vorbeste si el despre un interval al organizarii alegerilor europarlamentare.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, vineri, ca a avut o intalnire cu liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc. Olteanu a tinut sa precizeze ca discutia nu a reprezentat o negociere cu PSD cu privire la motiunea de cenzura.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, s-a referit luni, intr-o conferinta de presa, la manifestatiile desfasurate sambata in Piata Universitatii.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, i-a trimis joi o noua scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care ii atrage atentia asupra importantei si urgentei promulgarii legii votului uninominal adoptat de Parlament prin procedura asumarii raspunderii Guvernului.
Doi detinuti din Penitenciarul Jilava i-au chemat in fata instantei de judecata pe deputatul, Nati Meir si pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu pentru faptul ca acestia nu au solutionat "in termen de 30 zile, maxim 45 de zile" cererile trimise de acesti detinuti.
Salavastru sustine ca sefii PNL nu au avut un mandat din partea partidului atunci cand au negociat ramanerea in opozitie, decizia fiind luata de un cerc restrans de oameni, printre care Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu si Cristian David.
Potrivit directorului general al Total Service International (concesionarul marcilor Dacia, Renault si Nissan), Constantin Olteanu, "compania Total Service International are o politica, in ceea ce priveste domeniul de activitate rent-a-car - aceea de a stabili o relatie de parteneriat intre noi si clientii care apeleza la serviciile noastre.
Limba ascutita a presedintelui i-a intepat ieri, deopotriva, si pe Bogdan Olteanu, si pe Cristian Parvulescu. ... Parca n-am mai sesizat multa ocara la adresa lui Tariceanu, in schimb am urmarit cu interes vorbele "dulci" pe care Basescu nu s-a sfiit sa i le transmita lui Olteanu.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Dr Claudiu Puiac: ... Este doctorul Claudiu Puiac. ... Ce face in week-end managerul de spital si medicul anestezist Claudiu Puiac? ... Respectiv, paseaza raspunderea pentru a face ceva” omului Claudiu Puiac.
Claudiu Saftoiu a demisionat ieri de la sefia Serviciului de Informatii Externe, la doar cateva zile dupa ce a "scapat" unei comisii parlamentare de ancheta faptul ca SIE intercepteaza ilegal convorbiri telefonice.
Claudiu Saftoiu relateaza, intr-un editorial publicat de "Jurnalul National", momentul demisiei din functia de director al SIE, gest care ar fi fost facut la solicitarea presedintelui Traian Basescu.
Dupa ce purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Branzan, a afirmat saptamana trecuta ca pana pe data de 15 februarie va fi nominalizat candidatul partidului la Primaria Galati, in urma finalizarii sondajul comandat unei firme specializate, primarul Dumitru Nicolae a infirmat ieri, in cadrul conferintei de presa, declaratiile lui Claudiu Branzan.
google-analytics.com