Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (2.91 secunde)
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, marti, la sediul PNL, ca PNL sustine in continuare varianta uui guevrn cu Tariceanu premier, aratand ca daca se va forma o alta majoritate, in jurul altui program, liberalii nu vor ezita sa treaca in Opozitie.
Bogdan Olteanu, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a facut la aproape un an de la instalarea sa in scaunul de viceguvernator al BNR prima sa declaratie oficiala in aceasta functie.
Claudiu Saftoiu a inaintat parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE). ... Eroare sau informatie clasificata Demisia survine pe fondul declaratiilor pe care Claudiu Saftoiu le-a facut, saptamana trecuta, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
In opinia presedintelui interimar, Claudiu Pop, in ultimele patru luni, adica, exact de cand a preluat fraiele filialei, PSD "s-a recredibilizat". ... Am recredibilizat PSD in Oradea si in judet", a declarat Claudiu Pop.
Documentul a stat la domnul Claudiu Palaz, pentru ca el se ocupa de actele clasificate ca secret de serviciu.
La doua zile de asteptari pentru o reactie din partea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), privind o noua tentativa a alesilor locali de a se intruni in sedinta extraordinara, iata si momentul adevarului:
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Claudiu Victor Gheorghiu este membru titular AFAPRR:
Aspirant la inaltul fotoliu de presedinte al Camerei Deputatilor, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu,a declarat sambata la Bistrita ca partidele din Coalitia guvernamentala nu vor forta nota pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, intrucat nu vor sa renunte la dezbaterea altor legi.
Principalul contracandidat va fi liberalul Bogdan Olteanu, dupa cum a anuntat ieri Puiu Hasotti. Olteanu este un mai vechi pretendent la scaun, sustinut acum si de democrati, potrivit protocolului Aliantei.
In urma cu o zi, liberalul Bogdan Olteanu a declarat ca va demisiona din functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, pentru a candida la functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
Bogdan Olteanu a declarat dupa sedinta conducerii liberale ca desemnarea lui Paul Victor Dobre a fost decisa cu 10 voturi din 11. ... Initial, chiar in ziua cand Olteanu a fost ales ca presedinte al Camerei, desemnat pentru aceasta functie a fost Titu Gheorghiof.
Dupa ce chiar de Ziua Europei Parlamentul suedez a ratificat tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la marea familie europeana, cu unanimitate de voturi, in cursul zilei de ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu s-a intors dintr-o vizita de la Bruxelles.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent al Camerei, ca va lua legatura cu presedintele Senatului pentru modificarea acestui act normativ si a precizat ca Statutul functionarului parlamentar a fost facut "cu foarte mult entuziasm" si ca acesta le interzice consilierilor de la grupurile parlamentarilor sa desfasoare activitate politica.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute la Brasov ca sustinatorii viitorului Partid Liberal Democrat se descalifica inca din start ca parteneri de dialog prin anunturile ca vor vota impotriva bugetului si a unor legi si ca vor depune motiune de cenzura.
"Gruparea reprezentata de Stoica-Flutur-Stolojan a mintit cu nerusinare cetatenii si membrii PNL cand a afirmat ca lupta in numele liberalismului", se precizeaza intr-o declaratie de presa remisa ieri de Bogdan Olteanu, presedintele Curtii de Onoare si Arbitraj din PNL.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, refuza sa beneficieze de asistenta medicala coordonata de Serviciul de Protectie si Paza (SPP). "Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a luat la cunostinta de hotararea CSAT privind asistenta medicala a presedintelui Romaniei, presedintelui Senatului si a presedintelui Camerei Deputatilor.
Cu toate ca nu s-a ferit sa-i atace direct pe premierul Tariceanu si pe oamenii din jurul lui (in special pe Bogdan Olteanu), Antonescu va deveni vice pe un post-cheie, care presupune relatia cu partidele din Romania, dar si cu seful statului.
E drept ca sala era aproape goala, deputatii neinghesuindu-se sa participe la eveniment, insa presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a incercat sa salveze aparentele, invitandu-le pe doamnele prezente sa ia loc chiar in fotoliile parlamentarilor.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa respinga cererea Partidului Democrat de a-l sanctiona pe presedintele acestui for legislativ, Bogdan Olteanu, pe motiv ca ar fi evitat intentionat sa supuna la vot un proiect de lege.
google-analytics.com